Yoga eller ferie i Thailand

Thailand har jeg egentlig altid forbundet med noget meget spirituelt (altså udover de ting og emner, vi normalt forbinder Thailand med). Men sjovt nok har mit rejsebureau, der ellers er specialister i både thailand og yogaejser faktisk ingen formelle yogarejser til netop Thailand. Hmm – det undrer mig egentlig en del, men jeg researchede lidt på det, og der er faktisk flere gode forklaringer, som mere eller mindre overraskede mig.

Yogarejser

Ja – navnet siger det jo næsten, ikke? Der er tale om rejser til destinationer, hvor man kan fordybe sig i yoga. Og det er faktisk meget populært for danskere at tage på yogarejser! Jeg spurgte Niels fra Bering Rejser (mit foretrukne rejsebureau) om det, og han fortæller, at de har adskillige af de yogarejser, der går til Grækenland, Sri Lanka, Island og Portugal.

Lad mig bare indrømme det: Det her billede fra en af de omtalte yogarejser til Grækenland tænder mig fuldstændigt:

Yogarejser
Fra en af de mange yogarejser, som Bering Rejser udbyder

Nå – men der var jo en forklaring på det med yogarejser og så Thailand:

Thailand

Det viser sig faktisk, at yoga slet ikke er populært i Thailand i samme grad som i Europa. Og læg dertil, at mange yogapraktiserende faktisk ikke ønsker at rejse til Thailand af personline og eller politiske grunde. Det er simpelthen forklaringen på, at der ikke er egentlig yogarejser til Thailand som færdige pakker.

Men som Niels forklarede mig i telefonen: “Vi laver bestemt gerne en yogarejse til Thailand eller et andet sted. Det er jo vores varemærke – at vi kan lave præcist tilpassede rejser til alle uanset ønsker. Og det kan såmænd sagtens indpasses med de programmer, vi allerede har med rejser til Thailand – se dem her – så kom du bare an”.

Jeg ved ike helt, hvad det ender med, men jeg tror faktisk, jeg vil prøve at få Bering Rejser til at lave en kombination med yoga på Sri Lanka og derefter en uges afslapning i Thailand, inden jeg skal hjem igen.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)
Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *