Bambus mode

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg var meget betænkelig, da vores datter, Rikke, for nu godt tre år siden valgte at starte som selvstændig forretningsdrivende efter kun to år som uddannet ekspeditrice i en tøjforretning.

Min tanke var, at et meget stort antal af de tøjforretninger, der opstår, bukker under ganske hurtigt igen. Det er åbenbart for nemt for især yngre kvinder at starte en modetøjsbutik, men det er i rigtigt mange tilfælde sværere for dem at få enderne til at nå sammen rent økonomisk.

Men Rikke var meget stålsat, og hun forventede under ingen omstændigheder, at jeg skulle investere i hendes firma. Blot tog hun gerne mod mit tilbud om økonomisk rådgivning og gratis revision, idet jeg selv arbejder i revisionsbranchen.

Mine betænkeligheder blev ikke mindre, da Rikke fortalte, at hun ville satse på en specialforretning med et meget snævert varesortiment. Hendes ide var at etablere en butik med alt indenfor strømper til både mænd og kvinder, fordi hun i sit arbejde havde fået nogle gode ideer til selv at importere en række varer indenfor det sortiment, så hun kunne springe et led over og selv score den fortjeneste, en importør eller grossist normalt beregner sig. Selv ved jeg jo mest om digitale produkter som for eksempel det bedste slankekursus i Danmark

Jeg kan huske, at hun dengang regnede med, at langt størstedelen af hendes kommende kundekreds ville være kvinder, for mange kvinder har et forholdsvis stort forbrug af strømper eller strømpebukser og leggings, som kvinder i stort set alle aldre bruger meget. I øvrigt er butikken med bambus til mænd og kvinder – http://www.bambootier.dk/ – en stor inspiration.

Nu har Rikke drevet sin butik i tre år, og jeg har netop afsluttet regnskabet for det tredje år for hende, og det er det første år, hvor der er sorte tal på bundlinjen, hvilket naturligvis ikke er usædvanligt for en nystartet virksomhed.

Og der er ikke bare tale om sorte tal, for overskuddet for det tredje år er lige akkurat stort nok til at dække det underskud, der var oparbejdet i de to første år af butikkens levetid, så der nu totalt set er balance i firmaet med udsigt til nogle indbringende år forude.

Men Rikke har også været smart, for hun oplevede det første par år ofte, at kvinder kom i butikken i følgeskab med deres mænd, så hun valgte en enkelt udvidelse af varesortimentet, som hun regnede med kunne være lidt mere tillokkende for mændene end sokker og strømper.

Derfor tog hun herre tights med i sit sortiment og satsede på nogle af de smarteste og mest sexede designs, og det viste sig at give pote. Rikke har ofte fortalt om, hvordan det i de fleste tilfælde er kvinder, der på deres mænds vegne tager initiativ til indkøb af nye underbukser. Det er åbenbart ikke noget, gifte mænd går så meget op i, men deres koner vil jo gerne have, at de ser pæne ud, også når de optræder i underbukser.

For ganske kort tid siden købte Rikke et parti bambus strømper, som hun forventer sig en del af. For mig var det en overraskelse, at man kan bruge bambus som erstatning for bomuld, men det kan man åbenbart.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)
Bambus mode, 6.0 out of 6 based on 1 rating
Disclaimer

Skriv et svar

Der er mange spændende danske dyreparker

Når familien skal på udflugt, kigger man ofte efter en zoologisk have, som man kan besøge. Dem er der en del af her i landet så det kan man sagtens finde. Noget man dog hurtigt finder ud af er, at det er ret dyrt at besøge en zoologisk have. For en familie med flere børn kan det være en helt uoverskuelig pris at tage afsted.

Details »Bambus mode, 6.0 out of 6 based on 1 rating

Klar til kamp! Så skal havespillene frem

Når sommeren nærmer sig, og det gode vejr begynder at titte frem, så kan vi ikke vente med at komme udenfor. Dette gælder især i norden, hvor sommeren ofte er kort og med få varme dage. Derfor er det bare med at komme ud og få nydt det gode vejr, når det endeligt byder sig frem. Og lige netop det, kan man gøre på mange måder.

Details »Bambus mode, 6.0 out of 6 based on 1 rating

Santorini

Det har været en forfærdelig varm sommer her i Nordeuropa. Vi har haft de varmeste sommerdage i mands minde. Og meteorologerne har lige fortalt, at en ny hedebølge er på vej. Det er nummer 3 hedebølge inden for 6 ugers tid. De spår, at vi får op mod 40 graders varme. Det bliver ulideligt. Klimaforandringerne er det store emne, som alle nyhedsmedier fortæller om. Og forleden så jeg, at der faktisk er køligere i Grækenland, end der er her i København.

Details »Bambus mode, 6.0 out of 6 based on 1 rating

Der kommer flere og flere dating sider

Går man omkring 15 år tilbage, var der nærmest kun én side, du kunne bruge, hvis du skulle date. Det var en side, hvor alle singler mødtes, som ikke kunne finde nogen i det virkelige liv. Det var der mange forskellige grunde til. Nogle havde for travlt, nogle var for generte, og andre kunne bare godt lide at finde folk på denne måde.

Details »Bambus mode, 6.0 out of 6 based on 1 rating

Husk ønskelisten

Med kun en måned til juleaften er det ved at være tid til at få styr på ønskelisten. Så er du ikke allerede i gang med den, eller har du ikke fået helt styr på den, så er det ved at være tid.

Details »Bambus mode, 6.0 out of 6 based on 1 rating

Ægte kvalitetstøj er vejen til god komfort og funktionalitet

Du ønsker uden tvivl at give dine børn de bedste oplevelser på alle fronter, og det gælder naturligvis også for det tøj, de har på i hverdagen. Her forholder det sig således, at hvis deres tøj skal være komfortabelt og funktionelt, så de rigtig kan nyde det, så skal kvaliteten være i top.

Ægte kvalitet fører nemlig altid til en skøn komfort samt en funktionalitet, som er helt perfekt. Du kan derfor med fordel have fokus på kvalitet, når du shopper nyt og smart tøj til dine børn og unge, da det med garanti vil give dem den oplevelse, de fortjener.

Details »Bambus mode, 6.0 out of 6 based on 1 rating

Spil backgammon turnering på ferien

Hvis der er ét spil, som de fleste er vilde med, så må det være backgammon. For det er et spil, som alle generationer kan mødes om og det er forholdsvis let, så det er noget alle kan lære. Der er dog forskellige lag i forståelsen af det, så man kan godt blive bedre og bedre til at spille det selvom en stor del af spillet også er baseret på held frem for hvor god man er. Backgammon kan være et godt spil at spille, når man er på ferien.

Details »Bambus mode, 6.0 out of 6 based on 1 rating

Københavnsk øjenlæge

Jeg flyttede jo til København for et lille års tid siden, og jeg må sige, at det da godt nok er en stor by. Det har mange fordele, og en af dem er udvalget af services – inkl. de sundhedsmæssige af slagsen. Jeg har jo haft en del problemer med mine øjne de senere år, og derfor nyder jeg godt af hovedstadens udbud af sundhedspersonale. Efter lidt søgen fandt jeg, hvad jeg ikke tøver med at kalde de bedste øjenlæger i København: ohd.dk

Enorm ekspertise, mange specialiserede øjenlæger, eminent service og ingen ventetider – det var noget af en forandring i forhold til Herning, som var nærmeste storby, hvor jeg boede før.

Details »Bambus mode, 6.0 out of 6 based on 1 rating

Min Malaga kjole :-)

Jeg har netop købt billige flybilletter til Malaga lige her: https://www.rejsepriser.dk/flybilletter/spanien/malaga/. Malaga er fantastisk om vinteren, og det er faktisk varmt nok til, at du kan tage kjoler med – i alle fald til om dagen. Du kan også bruge kjoler om aftenen blot med et par strømper, hvis du er lidt mere kuldskær. Details »Bambus mode, 6.0 out of 6 based on 1 rating

Find den store kærlighed i dag

Hvis du er træt af at være single, så bør du prøve netdating. På netdating kommer man i kontakt med personer, som søger det samme som en selv. Nogle singler er mere seriøse end andre om, at finde den helt store kærlighed. Derfor skal man være forsigtig, når man skriver med singler på datingsiderne.

Details »Bambus mode, 6.0 out of 6 based on 1 rating