Udsalg på isenkram og træfigurer

Udsalg på Spring Copenhagen

Hun er 15 år gammel. Bliver 16 om en måned. Din datter har fødselsdag, og du har lovet hende, at hun gerne må holde fest for klassekammeraterne. Du har dog også dine egne planer for hendes dag. Hun skal da fejres med maner. Ikke bare en fest for kammeraterne. Det skal være noget med et flot morgenmadsbord, med flag og lækkerier til morgenmåltidet. Og gaver. Hun elsker jo gaver. Hun er endnu ikke en voksen kvinde. Hun er heller ikke et lille barn, som bare bliver glad for en æske Lego. Nej, hun er ved at udvikle sin helt egen specielle stil. I nogle tilfælde er det dårlig stil. I andre tilfælde demonstrerer hun, at hun faktisk har god smag.

Gave med god smag

Det sidste vil du gerne opmuntre. Du leder derfor efter en gave til hende, som hun kan blive glad for. Som er udtryk for god smag. Noget, som hun vil nyde at eje. Du har overvejet, at hun skal have et lille smykke fra dig og din partner. Bare et lille, smukt smykke, hun kan gå med. Når hun vil. Du har også overvejet, at I skal give hende en unyttig ting. Hun er jo glad for unyttige ting. Det skal bare ikke være en gadget. Dem har hun allerede for mange af. Men måske en lille figur, som hun kan sætte på sit skrivebord og kigge på, imens hun tænker over danskstilen, der skal afleveres. Måske en af de små træfigurer fra Spring Copenhagen? Kender du dem?

Dansk og så smukt

Hvis ikke, så bør du lige kigge på dem. De er søde. De udtrykker god smag. Det er flot og opfindsomt design. Og så er de produceret af et dansk firma. Spring Copenhagen har et ret stort udvalg af forskellige figurer, som kan bruges som pyntegenstande. Nogle af dem har også en funktion. Fx som en bordskåner samtidigt med, at figuren ’bare’ er en figur. De er sjove, og der er noget for enhver smag.

Det kunne måske være en idé at give hende et sæt emojis i træ. Sådan! Det er da en sød og sjov gave at få. 16-årige bruger jo emojis i meget højere grad end vi – de lidt ældre – gør. Sådan et sæt kan da blive til et prestige projekt for hende overfor hendes veninder. Spring Copenhagen har flere emojis i træ. De bliver dog ikke kaldt for emojis. De bliver kaldt for emotions. Og det er jo det, de udtrykker: Glæde, kærlighed, nysgerrighed mv. Så overvej, om det kunne være en lille gave til hende. Bare den lille, ekstra gave, som du gerne vil give hende. Fra dig til hende. Helt imellem jer to.

Ofte på udsalg

Figurerne fra Spring Copenhagen er ikke voldsomt dyre, og ofte kan de findes i butikker på nettet med udsalg på isenkram som denne. Og jeg er sikker på, at hun kan bytte den, hvis hun ikke kan lide den. Hun kan helt sikkert finde en, som hun bare synes, er cute. Og det skal hun selvfølgelig have lov til. Altså at bytte figuren til en anden, hvis hun ikke kan lide den, du giver hende.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)
Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *