Barcelona

Rejselivet starter igen

Lige siden slutningen af januar 2022 har vi været på vej tilbage til normale tilstande efter godt to år med Covid. Det er skønt. Men der er stadig brancher og virksomheder, der har problemer. En af brancherne er turismen. Turisme betyder for mange flyrejser. Og det er da skønt at kunne komme fra A til B i løbet af meget kort tid. At vi så også er blevet ramt af en energikrise, så det batter, er jo ekstra hårdt for flyselskaberne. De forsøger dog med alle midler, de har at tiltrække sig kunder – fordi de ved, at hvis de ikke kan det, så ender det med konkurs. Og vi taler om kostbare flyselskaber.

Store spillere

Det er kæmpestore virksomheder. Mange familier er afhængige af, at de overlever. Derfor kan du nemt finde billige flybilletter til fx London eller Paris, hvis du gerne vil besøge en af disse to smukke byer. Mange flyselskaber tilbyder flybilletter som her til meget favorable priser. I nogle tilfælde kan du faktisk købe to flybilletter for en billets pris! Så hvorfor ikke gøre det? Du kan sagtens finde billige flybilletter til en destination, som du gerne vil besøge.

Barcelona er billigt

Hvis du har en kæreste, som du gerne vil imponere, hvorfor køber du så ikke to billige flybilletter til Barcelona? I kunne tage af sted fredag eftermiddag og være tilbage igen søndag aften. Ville det ikke være skønt? Bare en smuttur til Barcelona, hvor I går ture i byen, oplever arkitekturen, smager tapas på de små barer, og bare hygger? Og ja, du kan naturligvis ikke gardere dig fuldt imod en eventuel flyforsinkelse. Men jeg kan rapportere, at fordi Covid har gjort et meget stort indhug på flyselskabernes tidligere, overdrevne selvtillid, så er de altså blevet bedre til at overholde tidsfrister og flyveplaner. Der har været meget få flyforsinkelser i de sidste mange måneder – også selvom flytrafikken er intensiveret.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)
Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *