Personalefester med teambuilding

Personalefester med indhold

De fleste af os har været til en eller anden form for personalefest. Det er meget almindeligt, at virksomheder holder en sommerfest for personalet. Sådan for lige at ønske alle en god sommer. Og du har sikkert også været med til en julefrokost, som bliver arrangeret af din arbejdsplads. Måske skal du til julefrokost i den kommende uge. Personalefester er som regel sjove. De tager ofte udgangspunkt i, at alle på arbejdspladsen laver nogle fælles aktiviteter, så I ligesom kan blive rystet godt sammen. Det kan være, at I har lavet noget sjov teambuilding med Highlandgames.  Eller skattejagt. Eller nogle helt andre øvelser, hvor I har konkurreret med hinanden individuelt og i hold.

Ideer opstår

Uanset hvilke aktiviteter I har lavet, så er der sikkert kommet en masse tanker og ideer frem. Og de kan da bruges i hverdagen på arbejdspladsen. Det er jo derfor, der er noget, der hedder teambuilding.

Men har du tænkt over, hvor svært det faktisk kan være at afholde en god personalefest, hvor teambuilding er en del af en god dag på jobbet? Der skal en hel del planlægning til. Der skal bruges tid og kræfter på at tale med arrangører af selve teambuilding aktiviteterne. Den rigtige lokation skal findes, så jeres dag bliver god. Det kan godt være, at du skal finde dig i, at du måske skal køre ret langt for at komme frem til mødestedet. Fx hvis I skal lave teambuilding i Ballerup, inden i kører ind til København for at feste, efter at strabadserne ude i naturen er overstået. Det kan godt være, at din arbejdsgiver har måttet ændre sine oprindelige planer med dagen, fordi der er sket et eller andet i firmaet, som måske er meget vigtigt. Der har helt sikkert været afholdt mange møder, hvor alt er blevet diskuteret godt og grundigt. Fx sådan noget som sikkerhed, hvis nu teambuilding aktiviteterne involverer brug af våben eller klatring.

Hvor og hvordan?

Ja, der er også blevet diskuteret og debatteret om, hvor I så har skullet feste henne efter dagens aktiviteter. På en café eller en restaurant? Menuen? Alt er blevet vendt og drejet, så I har kunnet feste og nyde at være sammen. Det at arrangere en personalefest er bestemt ikke nemt. I hvert fald ikke, hvis man er ansvarlig og gerne vil arrangere en god fest for alle. Men man kan jo entrere med professionelle, der kan hjælpe: https://goteam.dk/firmaevent/personalefest
Måske er det lidt nemmere at arrangere en julefrokost for alle på arbejdspladsen, fordi her er der i forvejen nogle særlige forventninger, som skal indfries.

Det kan godt være, at der suppleres med nogle aktiviteter, spil, eller lege. Men sjældent bliver en julefrokost indledt med aktiviteter, der foregår udendørs. Dels er vejret ofte for dårligt til det. Dels er tiden sjældent tilstrækkelig. En frokost begynder jo oftest ved middagstid. Ikke sent på eftermiddagen eller tidligt på aftenen. Tænk på det, når du næste gang skal til personalefest. Der er nogle mennesker, der har lagt sig i selen, for at du og dine kollegaer får en god fest. Måske skal du til julefrokost i næste uge? Så mød op med godt humør, og pas på dine kollegaer, så teamet ikke går i stykker.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)
Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *