Mår i huset er problematisk

Når måren flytter ind

Husmår eller rotte på loftet? Du kan faktisk ofte hører forskellen. Mus og rotter gnaver og kradser meget larmende, hvor mod en husmår larmer pga. sine bevægelser. Husmåren laver høje bankelyde som specielt forekommer om natten og hen mod morgenen. Dertil er husmåren oftest en gæst om vinteren hvor rotter og mus ofte er en helårs gæst. Husmåren er et skadedyr selvom mange tror andet. Dette betyder altså at virksomheder indenfor skadedyrsservice varetager sig disse opgaver. Meget belejligt hvis du har besøg af en husmår, for de er altså ikke helt nemme at fordrive på egen hånd. Du kan google dig til mange løsninger omkring husmår, mår og mårhund man selv kan give et forsøg, men du vil hurtigt blive mødt af mange svar og kommentarer om at du kun opnår midlertidig fred fra husmåren – og det er også realiteten. Husmåren er et klogt væsen som sagtens kan finde tilbage til sin ønskede lokation, som den bebor op til samt i løbet af vinteren.

Effektiv fjernelse af husmår

Derfor er det nødvendigt med en behandling for husmår som fordriver skadedyret og efterfølgende skal man så finde og lukke af for de ind- og udveje den bruger til at søge ind på det lune loft. Der er utallige måder og metoder at bekæmpe husmår på. Men meget få af disse er etisk korrekte metoder mod mår på loftet. Mange skadedyrs virksomheder som ønsker et nemt og hurtigt overstået arbejde, tillader sig at bruge husmår fælder som er strengt uetisk da husmåren og eller dens unger vil fanges og lide i længere tid uden hyppigt opsyn. Det samme gælder brug af gift og andre midler som unødvendigt dræber eller piner husmåren frem for blot at fordrive den på en fredelig og etisk korrekt måde. Den bedste metode til at bekæmpe husmår med god samvittighed er derfor at udlægge et middel som fordriver husmåren.

Teknikere med uddannelse

Dette gøres af professionelle skadedyrs teknikere som spreder en saltopløsning som påvirker husmårens luftveje og slimhinder. Sådan irriteres husmåren til at fordrive væk uden den skal lide mere end at hoste og nyse lidt på grund af saltopløsningen. Man skal også være opmærksom på at husmår kun må bekæmpes fra start september til slut januar. Udenfor denne periode er husmåren altså fredet, og det samme gælder når den kan have unger. Som du kan se, kan en husmår ende med at være til stor ballast uden de rette midler og den rigtige portion erfaring til at håndtere de forskellige scenarier. Det er derfor den bedste løsning at kontakte en virksomhed indenfor skadedyrsservice som kan håndtere problemet uden at du skal ud og købe midler og fælder som er penge ud af vinduet, og på samme tid resultere i en uetisk fordrivelse af husmåren.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)
Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *