Drink med gin

Økologiske drinks

Har du tænkt på, hvordan I skal fejre, at I har været gift i 5 år nu? Det er jo en god anledning til at holde en fest, hvor I ikke kun siger tak til hinanden og til jeres venner for at være der for jer i de perioder, hvor I havde det lidt svært. Mit forslag vil være, at I holder en sommerfest. Sådan en rigtig fest med grillet kød, salater, og en masse drinks. I skal danse og feste. Ægteskabet fortsætter. I er glade for hinanden. Og den glæde vil I gerne dele med vennerne. Derfor skal der også serveres drinks. Og gerne drinks med gin – se her. Hvorfor foreslår jeg drinks med gin?

Gin er fleksibelt

Det skal jeg fortælle dig. Gin er en meget fleksibel drik. Den kan sættes sammen med rigtigt mange ting. Ikke kun tonic. Du kan bruge gin sammen med sirup, likør, sodavand eller med den traditionelle tonic. Det er sådan set op til dig og jer, hvad I vil. I kan putte friske bær i drinksene, I vil servere. I kan putte farvede likører i dem. Mulighederne er næsten uendelige. Det er faktisk, kun hvad I vil, der sætter grænserne.

Fås uden alkohol

Måske er der nogle af vennerne, som ikke drikker alkohol, men som alligevel skal have en drink. Så er der lige så mange muligheder: Det er nemlig muligt at købe alkoholfri gin. Og hvorfor skal de af gæsterne, som ikke drikker alkohol, snydes for en god oplevelse? Nej, vel? Det skal de ikke. En gin og tonic med alkoholfri gin smager lige så godt som en almindelig gin og tonic. Og det er – som alle ved – en populær drink. Der findes næsten ikke nogen mennesker, som ikke sætter pris på den drink. Forfriskende. Til tider næsten også forførende, fordi den ligesom giver energi samtidigt med at den får humøret i den gode bane.

100% økologisk gin

Men ikke nok, med at du kan få alkoholfri gin. Du kan også tilfredsstille, dem af gæsterne, som går meget op i miljø og økologi. Du kan nemlig også få økologisk gin. Og hvad er nu det? Godt, du spørger.

Som du ved, så bliver alle væsker, der indeholder alkohol fremstillet af planter. At vi taler om økologisk vin eller økologisk gin, betyder sådan set ikke andet, end at de planter, som væsken er fremstillet af, er dyrket økologisk. Det kan være vinmarken. Det kan være sukkermarken. Det kan være enebærrene, som bruges som smagsgiver i ginen. Alkoholen fremkommer, når disse planter får lov til at fermentere og gære. Så der er ikke kemikalier i økologisk gin.

Der er heller ikke kunstige farvestoffer, som giver en særlig farve til væsken. Alt, hvad du hælder ud af flasken, er fremstillet uden pesticider og med hensyn til miljøet. Så nyd du din drink med gin, og hvad du nu lige har ønsket dig. Uden dårlig samvittighed eller angst for, at du gør noget galt. Det eneste, der kan gå galt, er, at du måske for meget alkohol indenbords. Det er dog dit ansvar. Så drik alkohol med måde.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)
Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *