Københavnsk øjenlæge

Jeg flyttede jo til København for et lille års tid siden, og jeg må sige, at det da godt nok er en stor by. Det har mange fordele, og en af dem er udvalget af services – inkl. de sundhedsmæssige af slagsen. Jeg har jo haft en del problemer med mine øjne de senere år, og derfor nyder jeg godt af hovedstadens udbud af sundhedspersonale. Efter lidt søgen fandt jeg, hvad jeg ikke tøver med at kalde de bedste øjenlæger i København: ohd.dk

Enorm ekspertise, mange specialiserede øjenlæger, eminent service og ingen ventetider – det var noget af en forandring i forhold til Herning, som var nærmeste storby, hvor jeg boede før.

Grøn stær – Glaukoma

Jeg lider af et meget højt tryk i mine øjne – især i højre øje. Det kaldes for Grøn Stær – eller det kaldes i hvert fald det resultat, der kan komme ud af det høje tryk.

Grøn stær

Jeg har jo haft det høje tryk i nogle år, så jeg har været under observation jævnligt, men jeg var nu aldrig helt tryg ved den øjenlæge, jeg gik til i Jylland, så da jeg havde fået mig etableret i Købehavn, gik jeg på jagt efter den rigtige øjenlæge. Og jeg fandt ikke bare én – men mange. På Øjenhospitalet Danmark er der nemlig tilknyttet en større flok af øjenlæger, der alle er specialiserede i hver deres felter, og det synes jeg nu er ganske trygt. Det er jo altså ikke for sjov, når der skal pilles i øjnene, vel?

Min grøn stær skal behandles

Jeg skal nu starte med øjendråber, der vil reducere trykket i mit øje, og sandsynligvis er det nok. Skulle det vise sig ikke at række, skal jeg opereres med laser, og det har jeg det sådan set fint med, for jeg føler mig i virkeligt gode hænder hos øjenlægen.

Hvis man ikke gør noget ved grøn stær, kan det medføre et indsnævret synsfelt – kikkertsyn – så man ikke kan se andet end lige frem for sig. Og det dur jo ikke, vel?

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)
Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *