Spil backgammon turnering på ferien

Hvis der er ét spil, som de fleste er vilde med, så må det være backgammon. For det er et spil, som alle generationer kan mødes om og det er forholdsvis let, så det er noget alle kan lære. Der er dog forskellige lag i forståelsen af det, så man kan godt blive bedre og bedre til at spille det selvom en stor del af spillet også er baseret på held frem for hvor god man er. Backgammon kan være et godt spil at spille, når man er på ferien.

Tag en god snak over backgammon

Det er ofte på ferien, at man lærer hinanden at kende og man får ofte taget nogle gode, dybe og lange samtaler med hinanden. Disse samtaler kan man godt tage uden, at man nødvendigvis behøver at sidde og kigge hinanden dybt i øjnene. For eksempel kan man få nogle rigtig gode snakke over et spil backgammon. Det gode ved at snakke over dette spil er, at det ikke er påkrævet, at man konstant har øjenkontakt, hvilket godt kan være lidt for intenst.

At spille backgammon og snakke er noget, som kan tage lang tid, men hvis man alligevel er på ferie har man den tid, der skal til og så kan man lige så godt bare nyde det.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)
Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *