Min Malaga kjole :-)

Jeg har netop købt billige flybilletter til Malaga lige her: https://www.rejsepriser.dk/flybilletter/spanien/malaga/. Malaga er fantastisk om vinteren, og det er faktisk varmt nok til, at du kan tage kjoler med – i alle fald til om dagen. Du kan også bruge kjoler om aftenen blot med et par strømper, hvis du er lidt mere kuldskær.

 

Generelt kan jeg godt lide at tage kjoler med, når jeg skal ud at rejse. De er nemme at tilføje noget til, så det bliver et outfit, og så fylder de ikke så meget. Hvad er ellers værd at tænke over, når du pakker kjoler til dine rejser?

 

Er der varmt der, hvor du rejser til, kan du faktisk nøjes med at pakke kjoler. De fylder langt mindre, end hvis du skal pakke en top og en bund. Du kan selvfølelig også mikse det, så du har kjoler til halvdelen af dagene.

 

Basiskjoler er altid et hit. For eksempel den lille sorte. Den kan du bruge i mange sammenhænge afhængigt af, hvilket tilbehør du bruger til den. Er det flade sandaler, er den fin til om dagen – og et par hæle og en flot halskæde gør den pludselig til en aftenkjole. Bedste længde er sådan cirka ved knæet. Bryder du dig ikke så meget om en sort kjole, kan du bruge for eksempel rød, blå eller måske en beige. De er begge gode basisfarver.

 

Du kan også gå lidt mere vild med print og pangfarver, da du jo ikke til et varmere klima behøver at matche det med for eksempel en cardigan.

 

Til koldere temperaturer er kjoler stadig meget anvendelige. For eksempel hvis det er meget koldt, kan du medbringe en kjole i Merinould. Med for eksempel støvler og en cardigan og et tørklæde i koldere temperaturer får du et meget anvendeligt sæt, som også er super chikt.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)
Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *