Dykkerudstyr i gave

Efter lidt betænkningstid svarede min søn Mogens, at han trængte til et par nye helfodsfinner, da jeg spurgte, hvad han ønskede sig i fødselsdagsgave. Jeg må nok erkende, at jeg så lidt måbende ud, for jeg havde ikke lige klarhed over, hvad helfodsfinner er for noget.

Nå nej, sagde Mogens, du kalder dem nok svømmefødder, men vi dykkere bruger normalt den anden betegnelse om den del af det nødvendige dykkerudstyr.

Så fik jeg det på det rene, og Mogens gav mig adressen på en webshop, som forhandler det mærke, han helst vil bruge. Det var også i den webshop, jeg handlede, da jeg sidste år købte det nye snorkel udstyr, som du jo har lånt et par gange, fortalte Mogens.

Min søn går vældig meget op i dykning både med snorkel og med undervandsudstyr, altså våddragt, ilttanke, maske og så videre. For et par år siden tog han et dykkerkursus for at dygtiggøre sig i den sportsgren.

Mon hun er på Google?

Så jeg fandt frem til den omtalte webshop og kunne konstatere, at de svømmefødder, som Mogens ønsker sig, er en hel del dyrere, end jeg havde forestillet mig. Men selvfølgelig er der også tale om professionelt udstyr, og så er det naturligvis nogle andre priser end dem, man betaler for svømmefødder, der mest er beregnet til at være legetøj.

Jeg valgte nu alligevel at bestille dem til Mogens’ fødselsdag, for han har fortjent en pæn gave denne gang, synes jeg. Så må jeg spendere lidt mindre på ham, næste gang han har fødselsdag.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)
Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *