En uge i sommerhus

Vi har lige været en uge oppe i vores sommerhus. Det har været en rigtig dejlig uge, hvor vi så småt har fået gjort både huset og grunden klar til efteråret. Men der har også været tid til at nyde dagene og til at få slappet lidt af.

Det første vi gjorde var at få noget at arbejdet fra hånden. Og da vejret var ret godt, da vi ankom, gjaldt det bare om at komme i gang, med at få styr på nogle af de udendørs opgaver. Jeg kastede mig over arbejdet med at klippe græsplænen, mens min kone tog fat på at male noget stakit, som var begyndt at trænge. At slå græsset var noget af en opgave. Først og fremmest er det en sej gang græs vi har på vores sommerhusgrund, for det andet var det mere end en måned siden det sidst var gjort og for de tredje, at det noget af en gammel plæneklipper, som vi har stående ved sommerhuset. Vi kan faktisk godt trænge til en ny græsklipper. Og jeg har da også været i gang med at kigge på, hvad det skal være for en. Jeg har kigget lidt på sådan en robotklipper. Men jeg tror simpelthen ikke, at den vil kunne klare arbejdet med at klippe græsplænen ved vores sommerhus. Sådan en ville nok passe bedre hjemme i vores villahave. Jeg har også drømt lidt om en havetraktor. Men det er vist mest sådan lidt af en drengedrøm. Det vil ganske enkelt være overkill til en plæne på 500 m2. Nej, det bliver nu nok ved en ganske almindelig selvkørende benzin plæneklipper med opsamler.

Efter et par dages arbejde udendørs, fik vi også lavet lidt indenfor. Og så var der ellers fire gode dage, hvor vi bare kunne slappe af og nyde vores dejlige hus.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/6 (1 vote cast)
En uge i sommerhus, 5.0 out of 6 based on 1 rating
Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *