Bed&Breakfast gør det let på landevejen

Bed&Breakfast er ikke kun noget for par der har brug for at komme væk i weekenden, men ligeså meget for personer som mangler en overnatning, hvis de f.eks. er på gennemrejse. Du behøver som oftest ikke bestille i forvejen. Du kan møde op og høre om de har et værelse ledigt. Bed&Breakfast er alle former for overnatninger lige fra personer der bliver i en forlænget weekend, til folk der udelukkende har brug for et sted at sove over natten.


Der findes også husejere, med et ekstra værelse, som de lejer ud som Bed&Breakfast. Dette er ikke deres primære indkomstkilde, men en god måde at udnytte den ekstra plads. Denne praktiske løsning gør, at der findes mange i landet, og derfor selv i de mindste byer. Der er derfor altid et bed&breakfast et sted i området, og det kræver sjældent langt vej derhen også har man en god og varm seng at sove i.
Du behøver ikke skulle bestille et dyrt hotel for at komme væk i en weekend og slappe af. Du behøver heller ikke tjekke ind på diverse hotels eller motels, hver gang du er i en anden by i en weekend. Det hele kan gøres nemmere og til tider også billigere med et bed&Breakfast. Konceptet med Bed&Breakfast er primært husejere der har et ekstra værelse eller mere som så lejer det ud til eventuelle overnattende. Nu findes der dog flere forskellige versioner og flere eksempler på firmaer hvor Bed&Breakfast er den primære indtægtskilde, som et hotel. Hos eksempelvis et sted som Nymarksminde, er deres bed&breakfast en del af et større hele, som bl.a. også rummer swimmingpool, dyrepark, fodboldgolf, bondegårdsferie og en hel masse andet. Bed&Breakfast delen kan du læse mere om her.

Ingen bestilling med Bed&Breakfast

Det praktiske ved Bed&Breakfast er dog at de ligger overalt i landet, og i alle byer, store som små. Du kan derfor nemt finde et sted at overnatte hvis du er på gennemrejse. Du behøver som oftest heller ikke bestille i forvejen. Mange steder kører med spontan check ind, så gæsterne bare kan komme og spørge. Du kan selvfølgelig altid ringe i forvejen, hvis du ved, at du får brug for en overnatning i den by.
Som navnet angiver, Bed&breakfast, får man en seng og morgenmad. Der er derfor ingen aktiviteter at lave, som man ellers kan finde på et hotel. Man kan dog sagtens blive på det samme bed&breakfast flere dage i træk, men ved mindre man bare vil slappe af i omgivelserne, så skal man selv stå for underholdningen.

Bed&Breakfast i enhver by

Konceptet involvere også husejere med et værelse ekstra. Her er oftest et skilt ved vejen, så man eventuel kan se det. Dette gør det praktisk for gennemrejsende, og det hjælper beboeren med lidt ekstra penge ved siden af. Netop denne form for Bed&breakfast gør at de findes i selv de mindste byer. Der er derfor altid et sted til overnatning.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)
Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *