Bed&Breakfast gør det let på landevejen

Bed&Breakfast er ikke kun noget for par der har brug for at komme væk i weekenden, men ligeså meget for personer som mangler en overnatning, hvis de f.eks. er på gennemrejse. Du behøver som oftest ikke bestille i forvejen. Du kan møde op og høre om de har et værelse ledigt. Bed&Breakfast er alle former for overnatninger lige fra personer der bliver i en forlænget weekend, til folk der udelukkende har brug for et sted at sove over natten.


Der findes også husejere, med et ekstra værelse, som de lejer ud som Bed&Breakfast. Dette er ikke deres primære indkomstkilde, men en god måde at udnytte den ekstra plads. Denne praktiske løsning gør, at der findes mange i landet, og derfor selv i de mindste byer. Der er derfor altid et bed&breakfast et sted i området, og det kræver sjældent langt vej derhen også har man en god og varm seng at sove i.
Du behøver ikke skulle bestille et dyrt hotel for at komme væk i en weekend og slappe af. Du behøver heller ikke tjekke ind på diverse hotels eller motels, hver gang du er i en anden by i en weekend. Det hele kan gøres nemmere og til tider også billigere med et bed&Breakfast. Konceptet med Bed&Breakfast er primært husejere der har et ekstra værelse eller mere som så lejer det ud til eventuelle overnattende. Nu findes der dog flere forskellige versioner og flere eksempler på firmaer hvor Bed&Breakfast er den primære indtægtskilde, som et hotel. Hos eksempelvis et sted som Nymarksminde, er deres bed&breakfast en del af et større hele, som bl.a. også rummer swimmingpool, dyrepark, fodboldgolf, bondegårdsferie og en hel masse andet. Bed&Breakfast delen kan du læse mere om her.

Ingen bestilling med Bed&Breakfast

Det praktiske ved Bed&Breakfast er dog at de ligger overalt i landet, og i alle byer, store som små. Du kan derfor nemt finde et sted at overnatte hvis du er på gennemrejse. Du behøver som oftest heller ikke bestille i forvejen. Mange steder kører med spontan check ind, så gæsterne bare kan komme og spørge. Du kan selvfølgelig altid ringe i forvejen, hvis du ved, at du får brug for en overnatning i den by.
Som navnet angiver, Bed&breakfast, får man en seng og morgenmad. Der er derfor ingen aktiviteter at lave, som man ellers kan finde på et hotel. Man kan dog sagtens blive på det samme bed&breakfast flere dage i træk, men ved mindre man bare vil slappe af i omgivelserne, så skal man selv stå for underholdningen.

Bed&Breakfast i enhver by

Konceptet involvere også husejere med et værelse ekstra. Her er oftest et skilt ved vejen, så man eventuel kan se det. Dette gør det praktisk for gennemrejsende, og det hjælper beboeren med lidt ekstra penge ved siden af. Netop denne form for Bed&breakfast gør at de findes i selv de mindste byer. Der er derfor altid et sted til overnatning.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)
Disclaimer

Skriv et svar

Der er mange spændende danske dyreparker

Når familien skal på udflugt, kigger man ofte efter en zoologisk have, som man kan besøge. Dem er der en del af her i landet så det kan man sagtens finde. Noget man dog hurtigt finder ud af er, at det er ret dyrt at besøge en zoologisk have. For en familie med flere børn kan det være en helt uoverskuelig pris at tage afsted.

Details »

Klar til kamp! Så skal havespillene frem

Når sommeren nærmer sig, og det gode vejr begynder at titte frem, så kan vi ikke vente med at komme udenfor. Dette gælder især i norden, hvor sommeren ofte er kort og med få varme dage. Derfor er det bare med at komme ud og få nydt det gode vejr, når det endeligt byder sig frem. Og lige netop det, kan man gøre på mange måder.

Details »

Santorini

Det har været en forfærdelig varm sommer her i Nordeuropa. Vi har haft de varmeste sommerdage i mands minde. Og meteorologerne har lige fortalt, at en ny hedebølge er på vej. Det er nummer 3 hedebølge inden for 6 ugers tid. De spår, at vi får op mod 40 graders varme. Det bliver ulideligt. Klimaforandringerne er det store emne, som alle nyhedsmedier fortæller om. Og forleden så jeg, at der faktisk er køligere i Grækenland, end der er her i København.

Details »

Der kommer flere og flere dating sider

Går man omkring 15 år tilbage, var der nærmest kun én side, du kunne bruge, hvis du skulle date. Det var en side, hvor alle singler mødtes, som ikke kunne finde nogen i det virkelige liv. Det var der mange forskellige grunde til. Nogle havde for travlt, nogle var for generte, og andre kunne bare godt lide at finde folk på denne måde.

Details »

Husk ønskelisten

Med kun en måned til juleaften er det ved at være tid til at få styr på ønskelisten. Så er du ikke allerede i gang med den, eller har du ikke fået helt styr på den, så er det ved at være tid.

Details »

Ægte kvalitetstøj er vejen til god komfort og funktionalitet

Du ønsker uden tvivl at give dine børn de bedste oplevelser på alle fronter, og det gælder naturligvis også for det tøj, de har på i hverdagen. Her forholder det sig således, at hvis deres tøj skal være komfortabelt og funktionelt, så de rigtig kan nyde det, så skal kvaliteten være i top.

Ægte kvalitet fører nemlig altid til en skøn komfort samt en funktionalitet, som er helt perfekt. Du kan derfor med fordel have fokus på kvalitet, når du shopper nyt og smart tøj til dine børn og unge, da det med garanti vil give dem den oplevelse, de fortjener.

Details »

Spil backgammon turnering på ferien

Hvis der er ét spil, som de fleste er vilde med, så må det være backgammon. For det er et spil, som alle generationer kan mødes om og det er forholdsvis let, så det er noget alle kan lære. Der er dog forskellige lag i forståelsen af det, så man kan godt blive bedre og bedre til at spille det selvom en stor del af spillet også er baseret på held frem for hvor god man er. Backgammon kan være et godt spil at spille, når man er på ferien.

Details »

Københavnsk øjenlæge

Jeg flyttede jo til København for et lille års tid siden, og jeg må sige, at det da godt nok er en stor by. Det har mange fordele, og en af dem er udvalget af services – inkl. de sundhedsmæssige af slagsen. Jeg har jo haft en del problemer med mine øjne de senere år, og derfor nyder jeg godt af hovedstadens udbud af sundhedspersonale. Efter lidt søgen fandt jeg, hvad jeg ikke tøver med at kalde de bedste øjenlæger i København: ohd.dk

Enorm ekspertise, mange specialiserede øjenlæger, eminent service og ingen ventetider – det var noget af en forandring i forhold til Herning, som var nærmeste storby, hvor jeg boede før.

Details »

Min Malaga kjole :-)

Jeg har netop købt billige flybilletter til Malaga lige her: https://www.rejsepriser.dk/flybilletter/spanien/malaga/. Malaga er fantastisk om vinteren, og det er faktisk varmt nok til, at du kan tage kjoler med – i alle fald til om dagen. Du kan også bruge kjoler om aftenen blot med et par strømper, hvis du er lidt mere kuldskær. Details »

Find den store kærlighed i dag

Hvis du er træt af at være single, så bør du prøve netdating. På netdating kommer man i kontakt med personer, som søger det samme som en selv. Nogle singler er mere seriøse end andre om, at finde den helt store kærlighed. Derfor skal man være forsigtig, når man skriver med singler på datingsiderne.

Details »