Naturmad på maskine

Siden vi i min husstand for 2 år siden gik over til Nature Foods eller naturmad, om du vil, har diskussionen bølget flittigt mellem os og vores venner om, hvordan tilberedning bør foregå. Vi siger, at det er ingredienserne, der tæller, og vennerne siger, at det er både ingredienser og tilberedningsmetode, der tæller. For os er der intet galt i at benytte moderne køkkenmaskiner for eksempel, men for vennerne er det nærmest en dødssynd.

Enten eller med naturmad

Else og Holger – et ældre ægtepar vi kender – siger, at det er unaturligt at benytte køkkenmaskiner til at tilberede raw food og andre former for naturmad. Det er simpelthen enten eller for dem. Og de bruger kun røreskåle og redskaber – aldrig elektriske køkkenmaskiner til madlavningen. De steger dog rask væk på deres komfur, men det er noget andet, siger de.

Hos os ser vi bare anderledes på det. Vi benytter super naturlige råvarer i vores madlavning, men det afholder os ikke far at bruge blender, røremaskine, pisker og andet elektrisk køkkengrej. Vi kan ikke rigtigt se, hvordan det skulle kunne påvirke madens kvalitet negativt. Vi kan til gengæld sagtens se, at det gør vores mad bedre!

Kvalitet i køkkenet

Vi elsker at omgive os med gode ting i køkkenet, og det øger simpelthen vores glæde over at lave maden sammen. Bevares – det er ikke altid billigt at købe lækre ting til køkkenet, men hvis man ved, hvor man skal handle, er det nu ikke så slemt.

Sådan er det bare. Og vi agter nu ikke at ændre på den måde, vi tilbereder mad. Og vi elsker god mad – gerne krydret. For eksempel er vi ret vilde med Charlottes chili con carne.

Hvis du også er en af dem, der tilbereder al mad fra grunden og går op i rene og naturlige råvarer: Mener du også, at det er OK at tilberede med moderne redskaber fremfor gammeldags og langsomme redskaber?

Et sidespring: Vi har opdaget muligheden for at spare sindssygt mange penge ved at reparere eller få andre til at reparere alle mulige husholdningsmaskiner, computere og andet i stedet for bare at smide væk. Efter at firmaet Skiftselv har åbnet for salg af millioner af reservedele, er det jo ingen sag at skaffe den stump, der mangler 🙂

Tjek ellers denne: https://pengeguru.dk/guides/

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/6 (2 votes cast)
Naturmad på maskine, 6.0 out of 6 based on 2 ratings
Disclaimer

Skriv et svar

Der er mange spændende danske dyreparker

Når familien skal på udflugt, kigger man ofte efter en zoologisk have, som man kan besøge. Dem er der en del af her i landet så det kan man sagtens finde. Noget man dog hurtigt finder ud af er, at det er ret dyrt at besøge en zoologisk have. For en familie med flere børn kan det være en helt uoverskuelig pris at tage afsted.

Details »Naturmad på maskine, 6.0 out of 6 based on 2 ratings

Klar til kamp! Så skal havespillene frem

Når sommeren nærmer sig, og det gode vejr begynder at titte frem, så kan vi ikke vente med at komme udenfor. Dette gælder især i norden, hvor sommeren ofte er kort og med få varme dage. Derfor er det bare med at komme ud og få nydt det gode vejr, når det endeligt byder sig frem. Og lige netop det, kan man gøre på mange måder.

Details »Naturmad på maskine, 6.0 out of 6 based on 2 ratings

Santorini

Det har været en forfærdelig varm sommer her i Nordeuropa. Vi har haft de varmeste sommerdage i mands minde. Og meteorologerne har lige fortalt, at en ny hedebølge er på vej. Det er nummer 3 hedebølge inden for 6 ugers tid. De spår, at vi får op mod 40 graders varme. Det bliver ulideligt. Klimaforandringerne er det store emne, som alle nyhedsmedier fortæller om. Og forleden så jeg, at der faktisk er køligere i Grækenland, end der er her i København.

Details »Naturmad på maskine, 6.0 out of 6 based on 2 ratings

Der kommer flere og flere dating sider

Går man omkring 15 år tilbage, var der nærmest kun én side, du kunne bruge, hvis du skulle date. Det var en side, hvor alle singler mødtes, som ikke kunne finde nogen i det virkelige liv. Det var der mange forskellige grunde til. Nogle havde for travlt, nogle var for generte, og andre kunne bare godt lide at finde folk på denne måde.

Details »Naturmad på maskine, 6.0 out of 6 based on 2 ratings

Husk ønskelisten

Med kun en måned til juleaften er det ved at være tid til at få styr på ønskelisten. Så er du ikke allerede i gang med den, eller har du ikke fået helt styr på den, så er det ved at være tid.

Details »Naturmad på maskine, 6.0 out of 6 based on 2 ratings

Ægte kvalitetstøj er vejen til god komfort og funktionalitet

Du ønsker uden tvivl at give dine børn de bedste oplevelser på alle fronter, og det gælder naturligvis også for det tøj, de har på i hverdagen. Her forholder det sig således, at hvis deres tøj skal være komfortabelt og funktionelt, så de rigtig kan nyde det, så skal kvaliteten være i top.

Ægte kvalitet fører nemlig altid til en skøn komfort samt en funktionalitet, som er helt perfekt. Du kan derfor med fordel have fokus på kvalitet, når du shopper nyt og smart tøj til dine børn og unge, da det med garanti vil give dem den oplevelse, de fortjener.

Details »Naturmad på maskine, 6.0 out of 6 based on 2 ratings

Spil backgammon turnering på ferien

Hvis der er ét spil, som de fleste er vilde med, så må det være backgammon. For det er et spil, som alle generationer kan mødes om og det er forholdsvis let, så det er noget alle kan lære. Der er dog forskellige lag i forståelsen af det, så man kan godt blive bedre og bedre til at spille det selvom en stor del af spillet også er baseret på held frem for hvor god man er. Backgammon kan være et godt spil at spille, når man er på ferien.

Details »Naturmad på maskine, 6.0 out of 6 based on 2 ratings

Københavnsk øjenlæge

Jeg flyttede jo til København for et lille års tid siden, og jeg må sige, at det da godt nok er en stor by. Det har mange fordele, og en af dem er udvalget af services – inkl. de sundhedsmæssige af slagsen. Jeg har jo haft en del problemer med mine øjne de senere år, og derfor nyder jeg godt af hovedstadens udbud af sundhedspersonale. Efter lidt søgen fandt jeg, hvad jeg ikke tøver med at kalde de bedste øjenlæger i København: ohd.dk

Enorm ekspertise, mange specialiserede øjenlæger, eminent service og ingen ventetider – det var noget af en forandring i forhold til Herning, som var nærmeste storby, hvor jeg boede før.

Details »Naturmad på maskine, 6.0 out of 6 based on 2 ratings

Min Malaga kjole :-)

Jeg har netop købt billige flybilletter til Malaga lige her: https://www.rejsepriser.dk/flybilletter/spanien/malaga/. Malaga er fantastisk om vinteren, og det er faktisk varmt nok til, at du kan tage kjoler med – i alle fald til om dagen. Du kan også bruge kjoler om aftenen blot med et par strømper, hvis du er lidt mere kuldskær. Details »Naturmad på maskine, 6.0 out of 6 based on 2 ratings

Find den store kærlighed i dag

Hvis du er træt af at være single, så bør du prøve netdating. På netdating kommer man i kontakt med personer, som søger det samme som en selv. Nogle singler er mere seriøse end andre om, at finde den helt store kærlighed. Derfor skal man være forsigtig, når man skriver med singler på datingsiderne.

Details »Naturmad på maskine, 6.0 out of 6 based on 2 ratings