Ticket to Ride udfordrer dine strategiske evner

Husk en holdbar strategi når du spiller Ticket to Ride

Brætspil kommer efterhånden i mange forskellige former. De traditionelle spil bliver mere udvidede med tiden, og nye versioner kommer hele tiden til. De fleste spil har derfor altid noget til fælles, om der så er tale om strategiske spil eller sandsynlighedsspil.

Ticket to Ride er et relativt nyt spil, der bygger på begge principper. Her skal man både være heldig med de kort man trækker, samt udtænke taktiske planer for, hvordan man kan vinde spillet.

De kort man trækker i spillet, udgør et antal ruter indenfor et bestemt område. Man skal her udvælge hvilke ruter man satser på at kunne kortlægge. Jo længere ruten er, jo flere point får man, da disse er sværere at fuldbyrde. Der er dog altid en risiko ved at udvælge de lange strækninger: de andre medspillere kan blokere vejen, eller du kan opleve ikke at have brikker nok. Derfor er det vigtigt at tænke strategisk, når du udvælger dine ruter. På den måde bliver Ticket to Ride et sjovt spil for folk i alle aldre, da det både kræver en sans for taktik samt en god portion held at vinde.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/6 (1 vote cast)
Ticket to Ride udfordrer dine strategiske evner, 5.0 out of 6 based on 1 rating
Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *