Netdating er ikke kun for de unge

Kærlighed kan defineres på mange måder. Der er stor forskel på, hvordan man som ung definerer kærlighed, og hvordan man som gammel definerer det. Når man er ung definerer man typisk kærlighed med en hyggelig forelskelse eller hjertesorger efter den første kærlighed. Det er helt normalt, når man ikke er så gammel, da man derfor heller ikke har den store livserfaring.

Når man bliver lidt ældre, bliver kærlighed noget helt andet. Kærligheden til et andet menneske bliver på et dybere plan, og man begynder sågar at forestille sig fremtiden med den person, man forelsker sig i. Som ung er disse spekulationer om fremtiden alt for seriøse, da man blot ønsker at være ung og have det sjovt, hvilket nok også er bedst i den alder. Rigtig mange unge bruger nettet til at chatte med venner, men det bliver også brugt til netdating.

Der findes efterhånden rigtig mange datingsider for unge mennesker, og det er helt normalt i nutidens unge verden at finde sin kæreste via nettet. Da de unge mennesker i forvejen bruger så meget tid på nettet, tænker de fleste derfor også automatisk, at det er de unge, der dater via nettet. Det er dog en forkert opfattelse af det, da det bestemt ikke kun er de unge, der benytter sig af netdating. Det er i stigende grad også noget for de lidt ældre, og det ses også rundt omkring at den ældre generation får smag for dette fænomen.

Det kan faktisk på mange måder være en fordel at date på nettet, hvis man er lidt ældre. Man har fx en helt anden erfaring end hvad unge har, hvilket vil gøre det nemmere at ramme plet første gang, hvad angår at finde en potentiel partner. Man har typisk oplevet flere partnere gennem livet, så derfor har man en mere klar idé om, hvad der fungerer godt for én og omvendt.

Hvis man er ung og dater, så sker det typisk i byen, hvor man er overfladisk og kigger meget efter det ydre, hvilket ofte er det, der bestemmer om man vil være sammen med en person. Når man er ældre, så ved man også godt, at det ydre ikke betyder lige så meget. Så her er det typisk det indre, der tæller mere, hvilket helt sikkert også kan betyde, at man ender sammen med én, man også kan se en fremtid med.

Der findes efterhånden en masse netdatingsider. Og dating via nettet er blevet mere nichepræget med tiden. Det betyder, at det er blevet nemmere for de ældre at date, da de så kan chatte via en netdatingside, der netop er specialiseret og henvendt til den målgruppe. Det er kun positivt, da man så er mere sikker på at finde nogle potentielle partnere, der har samme interesser, alder, ambitioner og vigtigst af alt samme udgangspunkt. Det er nemt og enkelt at lave en profil på diverse datingsider, og det kræver ikke en IT-nørd at lære, selvom man måske skulle tro, at det kun er unge mennesker, der kan finde ud af sådan noget.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)
Disclaimer

Skriv et svar

Der er mange spændende danske dyreparker

Når familien skal på udflugt, kigger man ofte efter en zoologisk have, som man kan besøge. Dem er der en del af her i landet så det kan man sagtens finde. Noget man dog hurtigt finder ud af er, at det er ret dyrt at besøge en zoologisk have. For en familie med flere børn kan det være en helt uoverskuelig pris at tage afsted.

Details »

Klar til kamp! Så skal havespillene frem

Når sommeren nærmer sig, og det gode vejr begynder at titte frem, så kan vi ikke vente med at komme udenfor. Dette gælder især i norden, hvor sommeren ofte er kort og med få varme dage. Derfor er det bare med at komme ud og få nydt det gode vejr, når det endeligt byder sig frem. Og lige netop det, kan man gøre på mange måder.

Details »

Santorini

Det har været en forfærdelig varm sommer her i Nordeuropa. Vi har haft de varmeste sommerdage i mands minde. Og meteorologerne har lige fortalt, at en ny hedebølge er på vej. Det er nummer 3 hedebølge inden for 6 ugers tid. De spår, at vi får op mod 40 graders varme. Det bliver ulideligt. Klimaforandringerne er det store emne, som alle nyhedsmedier fortæller om. Og forleden så jeg, at der faktisk er køligere i Grækenland, end der er her i København.

Details »

Der kommer flere og flere dating sider

Går man omkring 15 år tilbage, var der nærmest kun én side, du kunne bruge, hvis du skulle date. Det var en side, hvor alle singler mødtes, som ikke kunne finde nogen i det virkelige liv. Det var der mange forskellige grunde til. Nogle havde for travlt, nogle var for generte, og andre kunne bare godt lide at finde folk på denne måde.

Details »

Husk ønskelisten

Med kun en måned til juleaften er det ved at være tid til at få styr på ønskelisten. Så er du ikke allerede i gang med den, eller har du ikke fået helt styr på den, så er det ved at være tid.

Details »

Ægte kvalitetstøj er vejen til god komfort og funktionalitet

Du ønsker uden tvivl at give dine børn de bedste oplevelser på alle fronter, og det gælder naturligvis også for det tøj, de har på i hverdagen. Her forholder det sig således, at hvis deres tøj skal være komfortabelt og funktionelt, så de rigtig kan nyde det, så skal kvaliteten være i top.

Ægte kvalitet fører nemlig altid til en skøn komfort samt en funktionalitet, som er helt perfekt. Du kan derfor med fordel have fokus på kvalitet, når du shopper nyt og smart tøj til dine børn og unge, da det med garanti vil give dem den oplevelse, de fortjener.

Details »

Spil backgammon turnering på ferien

Hvis der er ét spil, som de fleste er vilde med, så må det være backgammon. For det er et spil, som alle generationer kan mødes om og det er forholdsvis let, så det er noget alle kan lære. Der er dog forskellige lag i forståelsen af det, så man kan godt blive bedre og bedre til at spille det selvom en stor del af spillet også er baseret på held frem for hvor god man er. Backgammon kan være et godt spil at spille, når man er på ferien.

Details »

Københavnsk øjenlæge

Jeg flyttede jo til København for et lille års tid siden, og jeg må sige, at det da godt nok er en stor by. Det har mange fordele, og en af dem er udvalget af services – inkl. de sundhedsmæssige af slagsen. Jeg har jo haft en del problemer med mine øjne de senere år, og derfor nyder jeg godt af hovedstadens udbud af sundhedspersonale. Efter lidt søgen fandt jeg, hvad jeg ikke tøver med at kalde de bedste øjenlæger i København: ohd.dk

Enorm ekspertise, mange specialiserede øjenlæger, eminent service og ingen ventetider – det var noget af en forandring i forhold til Herning, som var nærmeste storby, hvor jeg boede før.

Details »

Min Malaga kjole :-)

Jeg har netop købt billige flybilletter til Malaga lige her: https://www.rejsepriser.dk/flybilletter/spanien/malaga/. Malaga er fantastisk om vinteren, og det er faktisk varmt nok til, at du kan tage kjoler med – i alle fald til om dagen. Du kan også bruge kjoler om aftenen blot med et par strømper, hvis du er lidt mere kuldskær. Details »

Find den store kærlighed i dag

Hvis du er træt af at være single, så bør du prøve netdating. På netdating kommer man i kontakt med personer, som søger det samme som en selv. Nogle singler er mere seriøse end andre om, at finde den helt store kærlighed. Derfor skal man være forsigtig, når man skriver med singler på datingsiderne.

Details »