Sunde hjemmesko

Sunde fødder indendørs

Er du klar over, at det faktisk ikke er så sundt for dig at beholde dine sko på, når du er hjemme? Det, at du klemmer dine fødder ned i stramme sko hele dagen, kan give dig problemer senere i livet. Ok, det er rigtigt nok, at du skal have sko på, når du er på arbejde eller til undervisning. Men behøver du også at beholde dem på derhjemme? Det er der, nemlig, mange mennesker, der gør. Det er faktisk en dårlig vane.

Fødder skal ånde

For det første så har dine fødder brug for lige at få lov til at ’ånde frit’ uden at være lukket inde i en sko. For det andet, så har de fleste menneskers fødder godt af ikke at blive støttet af en hæl eller en bagklap på skoen hele dagen. De har godt af at blive brugt på forskellige måder, kan man sige. Der er forskel på at gå i høje hæle og at gå i flade sko. Foden og benet bliver brugt på forskellig vis.

Sundt med gode hjemmesko

Derfor er det sundt at skifte sko. Og når du er hjemme, så er et par hjemmesko ofte den bedste løsning. Man kan få hjemmesko i mange materialer og udformninger – de bedste er klart dem i lammeskind: https://www.woolbynature.dk/shop/hjemmesko-3s1.html.

Men de har en ting til fælles: De giver rum til, at dine tæer kan bevæge sig. De får mulighed for at bevæge sig meget mere, end hvis du presser foden ned i en spids sko. Og ja, det er sådan set ligegyldigt, om du er kvinde eller mand. Man kan få store og rummelige hjemmesko til mænd ( se her ), som er gode for fødder, der er trætte efter en lang arbejdsdag. Du kender jo godt den her trang til bare at smække fødderne op på sofabordet eller i sofaen, når du kommer hjem fra arbejde. Den trang er dine fødder, der fortæller dig, at du skal skifte dine sko.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)
Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *