Skal hash være tilladt?

Jeg hedder Bent, og jeg er sidst i 40’erne. Jeg har arbejdet med unge og yngre mennesker med problemer i snart 20 år, og jeg har set lidt af hvert i min tid. Når jeg vil dele mine tanker om cannabis / hash her, skyldes det, at der er en heftig debat om evt. lovliggørelse. Og det har jeg en klar mening om. Jeg har set et utal af unge mennesker tage en deroute gennem årene, og fælles for de fleste af dem er, at der er startet med hash. Et faktum der har fået mig til at anbefale hyppioge tests som i dag er billige, præcise og nemme at udføre. De kan endda købes på nettet som for eksempel her.

Hash ødelægger

Der er jo et hav af videnskabelige og helt uangribelige undersøgelser, der påviser store ændringer i den fysiske hjerne ved hashrygning – og ditto undersøgelser der dokumenterer, at indlæringsevne, empatiske evner m.m. nedbrydes med rygning af hash.

Det gør mig så ondt at se et samfund, der er ved at give op. Hvad bliver så det næste, vi skal tillade, fordi vi ikke magter at uddanne godt nok, begrænse importen og dyrkningen af hash m.m.?

Test dine børn!

Jeg opfordrer altid forældrene til “mine unger”, når der er konsultationer, til at teste deres børn jævnligt for misbrug af både narko og hash. Det er jo såre enkelt, og der findes et hav af forskellige testmetoder, der alle er meget præcise og sikre. Faktisk er de også billige: https://www.narkotikatest.dk/shop/hash-test-4c1.html

Som nævnt har jeg set smarte unge mennesker begynde at ryge hash, føre misbruget videre til andre stoffer og til sidst gå til grunde. Jeg har også set unge, der er blevet ved hashrygningen, men har måttet opgive at gennemføre deres uddannelser, fordi deres hjerner var så grillede af hashrygning, at de ikke længere var i stand til at opnå lærdom.

Tænk jer om, før det er for sent!

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)
Skal hash være tilladt?, 6.0 out of 6 based on 1 rating
Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *