Klar til kamp! Så skal havespillene frem

Når sommeren nærmer sig, og det gode vejr begynder at titte frem, så kan vi ikke vente med at komme udenfor. Dette gælder især i norden, hvor sommeren ofte er kort og med få varme dage. Derfor er det bare med at komme ud og få nydt det gode vejr, når det endeligt byder sig frem. Og lige netop det, kan man gøre på mange måder.

Nogle elsker at tage på stranden for at ligge hele dagen lang og slikke sol. Dette er til den mere afslappede type, der godt kan lide at komme helt ned i gear. Derudover er der også de mere aktive typer, som måske godt kan lide at komme ud at røre sig. Her kan man eksempelvis tage ud på cykeltur langs landevejene, eller man kan tage en tur i båden på vandet, hvis man har mulighed for det.

En anden aktiv og ofte billig løsning er at få gang i de sjove havespil. Der findes et utal af forskellige former for havespil og lege, som man kan udfolde sig igennem i haven. Det smarte ved havespil er, at de rummer muligheder, så det er for hele familien. Herunder kan du læse meget mere om gode råd og tips til sjove havespil.

Den våde leg i haven

Der findes mange former for sjove havespil, der involverer vand. I den danske sommer kan temperaturerne godt komme ret højt op, og derfor er det altid sjovt at lege med en frisk omgang køligt vand. Det er især noget, de unge og børnene har glæde af. Her kan man eksempelvis købe et badebassin, som man kan fylde op med vandslangen i haven. Et badebassin kan bruges til mange forskellige lege, og så får børnene også et godt forhold til vand. Det er især optimalt, hvis man ikke har de store muligheder for at tage en tur til stranden.

Andre sjove havespil kan være glidebaner. Denne kan man kombinere med legen i havebassinet, hvor man kan gøre konkurrence ud af det. Her kan børnene se, hvem der kan glide længst og hurtigt på den glatte bane.

Havespil uden vand

Der findes dog også havespil, der ikke inkluderer vand. Her findes der mange sjove og aktive havespil, hvor man kan udfordre hinanden. En god klassiker er kongespillet, som kan bruges af både voksne, unge og børn. Det er ligesom et spil aktivt skat, hvor det gælder om at slå modstanderens kegler ned først.

Derudover findes der også havespil som stangtennis, stigegolf og petanque, hvor man også kan få rørt kroppen lidt. Her gælder spillene om, at man er gode med en bold, og at man kan finde ud af at være præcis. Det er alle spil, der rigtigt kan få konkurrencegenet frem i enhver.

Alle de forskellige havespil er perfekte til den aktive hygge i haven, mens man nyder den længe ventede sommersol i det ofte kolde nord. Så hvis man gerne vil have nogle nye input til havespil, er der masser af gode muligheder!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)
Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *