Klar til kamp! Så skal havespillene frem

Når sommeren nærmer sig, og det gode vejr begynder at titte frem, så kan vi ikke vente med at komme udenfor. Dette gælder især i norden, hvor sommeren ofte er kort og med få varme dage. Derfor er det bare med at komme ud og få nydt det gode vejr, når det endeligt byder sig frem. Og lige netop det, kan man gøre på mange måder.

Nogle elsker at tage på stranden for at ligge hele dagen lang og slikke sol. Dette er til den mere afslappede type, der godt kan lide at komme helt ned i gear. Derudover er der også de mere aktive typer, som måske godt kan lide at komme ud at røre sig. Her kan man eksempelvis tage ud på cykeltur langs landevejene, eller man kan tage en tur i båden på vandet, hvis man har mulighed for det.

En anden aktiv og ofte billig løsning er at få gang i de sjove havespil. Der findes et utal af forskellige former for havespil og lege, som man kan udfolde sig igennem i haven. Det smarte ved havespil er, at de rummer muligheder, så det er for hele familien. Herunder kan du læse meget mere om gode råd og tips til sjove havespil.

Den våde leg i haven

Der findes mange former for sjove havespil, der involverer vand. I den danske sommer kan temperaturerne godt komme ret højt op, og derfor er det altid sjovt at lege med en frisk omgang køligt vand. Det er især noget, de unge og børnene har glæde af. Her kan man eksempelvis købe et badebassin, som man kan fylde op med vandslangen i haven. Et badebassin kan bruges til mange forskellige lege, og så får børnene også et godt forhold til vand. Det er især optimalt, hvis man ikke har de store muligheder for at tage en tur til stranden.

Andre sjove havespil kan være glidebaner. Denne kan man kombinere med legen i havebassinet, hvor man kan gøre konkurrence ud af det. Her kan børnene se, hvem der kan glide længst og hurtigt på den glatte bane.

Havespil uden vand

Der findes dog også havespil, der ikke inkluderer vand. Her findes der mange sjove og aktive havespil, hvor man kan udfordre hinanden. En god klassiker er kongespillet, som kan bruges af både voksne, unge og børn. Det er ligesom et spil aktivt skat, hvor det gælder om at slå modstanderens kegler ned først.

Derudover findes der også havespil som stangtennis, stigegolf og petanque, hvor man også kan få rørt kroppen lidt. Her gælder spillene om, at man er gode med en bold, og at man kan finde ud af at være præcis. Det er alle spil, der rigtigt kan få konkurrencegenet frem i enhver.

Alle de forskellige havespil er perfekte til den aktive hygge i haven, mens man nyder den længe ventede sommersol i det ofte kolde nord. Så hvis man gerne vil have nogle nye input til havespil, er der masser af gode muligheder!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)
Disclaimer

Skriv et svar

Der er mange spændende danske dyreparker

Når familien skal på udflugt, kigger man ofte efter en zoologisk have, som man kan besøge. Dem er der en del af her i landet så det kan man sagtens finde. Noget man dog hurtigt finder ud af er, at det er ret dyrt at besøge en zoologisk have. For en familie med flere børn kan det være en helt uoverskuelig pris at tage afsted.

Details »

Klar til kamp! Så skal havespillene frem

Når sommeren nærmer sig, og det gode vejr begynder at titte frem, så kan vi ikke vente med at komme udenfor. Dette gælder især i norden, hvor sommeren ofte er kort og med få varme dage. Derfor er det bare med at komme ud og få nydt det gode vejr, når det endeligt byder sig frem. Og lige netop det, kan man gøre på mange måder.

Details »

Santorini

Det har været en forfærdelig varm sommer her i Nordeuropa. Vi har haft de varmeste sommerdage i mands minde. Og meteorologerne har lige fortalt, at en ny hedebølge er på vej. Det er nummer 3 hedebølge inden for 6 ugers tid. De spår, at vi får op mod 40 graders varme. Det bliver ulideligt. Klimaforandringerne er det store emne, som alle nyhedsmedier fortæller om. Og forleden så jeg, at der faktisk er køligere i Grækenland, end der er her i København.

Details »

Der kommer flere og flere dating sider

Går man omkring 15 år tilbage, var der nærmest kun én side, du kunne bruge, hvis du skulle date. Det var en side, hvor alle singler mødtes, som ikke kunne finde nogen i det virkelige liv. Det var der mange forskellige grunde til. Nogle havde for travlt, nogle var for generte, og andre kunne bare godt lide at finde folk på denne måde.

Details »

Husk ønskelisten

Med kun en måned til juleaften er det ved at være tid til at få styr på ønskelisten. Så er du ikke allerede i gang med den, eller har du ikke fået helt styr på den, så er det ved at være tid.

Details »

Ægte kvalitetstøj er vejen til god komfort og funktionalitet

Du ønsker uden tvivl at give dine børn de bedste oplevelser på alle fronter, og det gælder naturligvis også for det tøj, de har på i hverdagen. Her forholder det sig således, at hvis deres tøj skal være komfortabelt og funktionelt, så de rigtig kan nyde det, så skal kvaliteten være i top.

Ægte kvalitet fører nemlig altid til en skøn komfort samt en funktionalitet, som er helt perfekt. Du kan derfor med fordel have fokus på kvalitet, når du shopper nyt og smart tøj til dine børn og unge, da det med garanti vil give dem den oplevelse, de fortjener.

Details »

Spil backgammon turnering på ferien

Hvis der er ét spil, som de fleste er vilde med, så må det være backgammon. For det er et spil, som alle generationer kan mødes om og det er forholdsvis let, så det er noget alle kan lære. Der er dog forskellige lag i forståelsen af det, så man kan godt blive bedre og bedre til at spille det selvom en stor del af spillet også er baseret på held frem for hvor god man er. Backgammon kan være et godt spil at spille, når man er på ferien.

Details »

Københavnsk øjenlæge

Jeg flyttede jo til København for et lille års tid siden, og jeg må sige, at det da godt nok er en stor by. Det har mange fordele, og en af dem er udvalget af services – inkl. de sundhedsmæssige af slagsen. Jeg har jo haft en del problemer med mine øjne de senere år, og derfor nyder jeg godt af hovedstadens udbud af sundhedspersonale. Efter lidt søgen fandt jeg, hvad jeg ikke tøver med at kalde de bedste øjenlæger i København: ohd.dk

Enorm ekspertise, mange specialiserede øjenlæger, eminent service og ingen ventetider – det var noget af en forandring i forhold til Herning, som var nærmeste storby, hvor jeg boede før.

Details »

Min Malaga kjole :-)

Jeg har netop købt billige flybilletter til Malaga lige her: https://www.rejsepriser.dk/flybilletter/spanien/malaga/. Malaga er fantastisk om vinteren, og det er faktisk varmt nok til, at du kan tage kjoler med – i alle fald til om dagen. Du kan også bruge kjoler om aftenen blot med et par strømper, hvis du er lidt mere kuldskær. Details »

Find den store kærlighed i dag

Hvis du er træt af at være single, så bør du prøve netdating. På netdating kommer man i kontakt med personer, som søger det samme som en selv. Nogle singler er mere seriøse end andre om, at finde den helt store kærlighed. Derfor skal man være forsigtig, når man skriver med singler på datingsiderne.

Details »