Derfor hader danskerne dræbersnegle

Der er nogle som mener at dræbersnegle ikke er til gene, men med denne artikel vil vi sige ”derfor hader danskerne dræbersnegle”. Den første årsag er at de er en invaderende dyreart. De parrer sig hurtigt og forekomsten af dem kan derfor relativt hurtigt eksplodere. Har man oplevet dræbersnegle i sin egen have forstår man hurtigt problemet. Derfor hader danskerne dræbersnegle, de formerer sig og et lille problem bliver lynhurtigt kæmpe stort.

Danskerne elsker deres hus og have. Og derfor er alt, som kommer på tværs ganske uvelkommen. Og dræbersnegle forrykker den naturlige balance i naturen og på grund af deres invasion fortrænger de vores egen sorte skovsnegl og igen derfor hader danskerne dræbersnegle. For den sorte skovsnegl er med til at holde balance i vores økosystem og bliver den udryddet vil der med al sandsynlighed ske irreversibel skade på vores sarte økosystem. Derfor hader danskerne dræbersnegle.

Der er også en tredje grund til at danskerne hader dræbersneglene. Og det er, at de æder ALT. Så har man plantet en nydelig køkkenhave og man får besøg af dræbersnegle så kan den lynhurtigt blive reduceret til nogle få afspiste planter. Så alt det arbejde man har lagt i sin have syntes at være for ingen verdens nytte efter indtoget af dræbersnegle.

At komme af med dræbersnegle kan også vise sig at være problematisk. Den enkelte dræbersnegl er ikke svær at slå ihjel, kogende vand, salt, spade hug kan alle sammen slå dyret relativt nemt ihjel, MEN problemet er antallet. Det kan virke som en forgæves kamp at udrydde dem alle sammen, hvilket er endnu en faktor til at danskerne hader dræbersnegle. Der er nogle gode råd til hvordan vi undgår at denne udvikling stopper og det er ved at holde op med at smide haveaffald i naturen for det er med til at dræbersneglene formerer sig. Og yderligere slå dem ihjel ved enhver given lejlighed. På denne måde holdes bestanden nede.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)
Derfor hader danskerne dræbersnegle, 6.0 out of 6 based on 1 rating
Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *