Havearbejde er lige mig

Jeg elsker når foråret kommer. Jeg elsker når foråret langsomt bliver til sommer og jeg elsker når sommeren bliver til efterår. Derefter er det som om det hele lige står på pause et stykke tid inden vi kan starte op igen til foråret.

Når foråret kommer så er det bare på med arbejdstøjet og ud i haven. Jeg har i mange år haft det samme par arbejdsbukser, men i år er jeg nok nødt til at gå ud og købe et par nye, de gamle er simpelthen slidt op. Jeg har allerede fundet dem jeg gerne vil have inde på onlinearbejdstoej.dk og bestilt dem og de er her nok med posten i morgen.

Nå, men mere omkring haven. Jeg har et stort projekt her til sommer, det handler om at bygge en ny terrasse. Jeg er stadig en smule i tvivl omkring om det skal være en træterrasse eller en fliseterrasse. Det som gør den beslutning svær er at jeg skal have gravet en masse af og der er ikke plads til at få en minigraver ind i haven, så det bliver med håndkraft det hele. Omvendt så det som taler for at det så skal være en træterrasse er at der behøver jeg ikke at grave en masse jord af i min have for at få plads til terrassen. Jeg kan nemt bygge en rem på stedet og så montere terrassebrædderne på denne rem.

Noget af det jeg har som projekt når jeg har fået terrassen op på plads er at skulle have et par krukker og noget lys på terrassen. Det er noget af det jeg lige nu tumler med. Jeg elsker sommerfluglebuske så jeg har taget et par stiklinger fra sommerfuglebuskene i haven og sat dem til forspirring i vindueskarmen indtil videre, så er de helt klar til når de skal ud i en krukke på terrassen. Det bliver rigtig godt, de får en tilpas højde til at kunne indhegne terrassen en lille smule.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)
Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *