Godt grej til naturlig mad

Naturlig mad – eller nature foods om du vil – er vel nok en stigende trend hos de smarte. Men faktisk er det ikke en ny “smart” trend – det er sund fornuft! I min familie har vi set ganske dramatiske effekter af at spise mere naturligt, mindre tilberedt og stort set uden sukker. Faktisk meget som det er beskrevet i denne artikel.

I sammenhæng med vores omlægning af kosten for et par år siden gav vi også resten af vores dagligliv et vældigt pift med for eksempel bedre køkkenmaskiner og andet kvalitativt i vores hjem. Og det har smittet af på hele vores hverdag!Vi omgiver os simpelthen med bedre kvalitet i hverdagen. Vi køber kun gode ting, og vi venter hellere lidt, så vi har råd til at betale lidt ekstra for noget bedre. Og det har haft en ganske interessant effekt på mange områder.

Dels oplever vi det ganske naturlige, at tingene bare holder længere – både funktionsmæssigt og udseendemæssigt – og dels oplever vi en meget større glæde ved at bruge dem.

Lad mig give et eksempel. Til mit hjemmekontor har jeg købt nye kontorstole, og jeg gik online for at finde de bedste tilbud på kontorstole – og jeg fandt denne side: http://www.skiftselv.dk/kontorstole/

Jeg brugte lidt ekstra penge – selvom de er billige hos Skiftselv.dk – og nu kan jeg med sikkerhed sige, at jeg har løst de problemer, jeg havde med min ryg bare ved at få en ordentlig stol 🙂 Og så ser det jo altså godt ud samtidig!

Lækker kontorstol

Hvordan ser det ud hos dig? Er du også en af dem, der er gået over til kvalitet?

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)
Godt grej til naturlig mad, 6.0 out of 6 based on 1 rating
Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *