Hvordan vælger du det rigtige overvågningskamera?

Det er blevet og mere almindeligt at anvende videoovervågning til sikringen af boligen, garagen eller virksomheden. Og jeg forstår godt hvorfor mange virksomhedsejere især, vil tage sikringen af deres forretning til det næste niveau. Selvom forsikringen dækker det meste, så er mange virksomhedsejere dybt afhængige af deres forretning, og derfor vil de beskytte den for enhver pris.

Jeg er selv virksomhedsejer, og jeg har længe benyttet overvågningskameraer til sikringen af min forretning. Selvom der er onde tunger, der mener at videoovervågning er ren ondskab – så er jeg af den overbevisning, at videoovervågning er positivt for virksomhedsejere og private, der gerne vil sikre deres værdier.

Men hvordan vælger man det helt rigtige overvågningskamera, og hvad skal man kigge efter. Det vil jeg skrive lidt om i det følgende afsnit.

Sådan vælger du det rigtige overvågningskamera

Jeg har længe benyttet mig af overvågningskameraer, og jeg har samlet en del nyttig viden med årene. Det første du skal kigge efter, er overvågningskameraets opløsning, der er udtrykt ved overvågningskameraets TV-linjer. Her kan du med fordel bruge tommelfingerreglen, der siger; jo mere jo bedre. Det er lidt samme princip som ved et almindeligt fjernsyn, hvor en højere opløsning er lig med et bedre billede.

Det næste du skal overveje, er hvor dit overvågningskamera skal placeres, da der er stor forskel på overvågningskameraer til indendørs og udendørs brug. For de fleste vil overvågningskameraer til udendørs brug være den rigtige løsning, men der er jo mange eksempler på indendørs områder, der skal overvåges.

Slutteligt skal du overveje hvor mange kameraer du har brug; altså hvor stort et område, du skal overvåge. Her er det vidt forskelligt hvad folk har brug for, men som udgangspunkt er fire overvågningskameraer tilstrækkeligt til mindre virksomheder. Jeg har selv opsat fire overvågningskameraer omkring mit kontor, og det fungerer glimrende. Jeg kan med ro i sindet holde fri, velvidende at jeg har gjort mit til, at min virksomhed er sikret.

Hvis du også gerne vil have opsat videoovervågning omkring din virksomhed eller bolig, så bør du tjekke disse forskellige overvågningskameraer ud: http://www.cc-trading.dk/ir-kamera_279.html. Jeg har gode erfaringer med CC-Trading i Aalborg og Nørresundby, og de tilbyder altid prisgaranti på deres videoovervågning.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)
Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *