De mest populære trends i fitnessbranchen

På samme vis som i alle andre brancher så vil der altid være trends i fitnessbranchen som dikterer hvad der er populært. I denne korte artikel kan du se nogle af de mest populære – og holdbare – trends i fitnessbranchen lige nu.

I denne artikel bliver du ikke bare klogere på hvilke trends der ses i fitnessbranchen nu, men også hvorfor de er så populære. Du behøver naturligvis ikke følge disse trends, hvis ikke de passer til dig, men brug dem gerne som inspiration til din egen træning.

Større muskler – også hos kvinder

Store muskler har altid været populære – men primært blandt mænd. Det er et relativt nyt fænomen, at kvinder også træner for at blive muskuløse, eller hvert fald mere muskuløse end før.

Tidligere har det været sådan, at kvinder udelukkende skulle være tynde og spinkle, men det noget som er ved at ændre sig. Heldigvis. I min optik er det langt pænere for en kvinde at være muskuløs end tynd og spinkel – og så er det uden tvivl også sundere for kroppen.

Det er naturligvis ikke sådan, at kvinder træner for at ligne en stor bodybuilder, men derimod ønsker de en pæn og veltrænet krop. Det udstråler nemlig styrke og sundhed og så giver det ikke mindst en pæn og stram krop.

Hvis du vil lære hvordan kvinder skal træne for at opnå større muskler samt en pænere krop, så kan du med fordel læse denne artikel.

Funktionel træning

Funktionel træning er en anelse svært at definere, da det på mange måder er et lidt løst begreb.

I de fleste tilfælde vil funktionel træning dække over alternative træningsmetoder som eksempelvis CrossFit, Training For Warriors og lignende. Det vil altså sige træning som ikke ligner traditionel styrketræning og konditionstræning, men som i stedet gør brug af anderledes bevægelser som involverer hele kroppen.

Funktionel træning er populært fordi det er sjovt og effektivt – og så er der et stort socialt aspekt i det. Det er nemlig ofte noget der dyrkes på hold eller i større grupper. Det er dermed lettere for mange at bevare motivationen til denne type træning – fordi det både er sammen med andre men også sjovt og varierende fra gang til gang.

Personlig træning

En trend som kun lader til at vokse er personlig træning. Træning har tidligere været noget som folk har stået for selv – hvilket selvsagt ikke er den mest effektive vej til gode resultater.

Folk har nu i større grad åbnet øjnene op for vigtigheden af god vejledning – og accepteret at de måske ikke kan være ekspert på alt selv.

En personlig træner er en person som har stor forstand på træning (typisk på et bestemt område indenfor træning), og som bruger denne viden til at hjælpe andre med at nå deres mål.

Personlig træning er effektivt, sjovt og en god måde er lære meget omkring træning og ikke mindst sig selv på.

Der findes efterhånden rigtig mange personlige trænere, hver med deres specialområde, hvorfor det kan være svært at finde den helt rigtige træner, da det er umådeligt svært at lede efter ham eller hende. Hvis du ønsker at få hjælp af en personlig træner, så kan du med fordel finde en personlig træner her.

På denne side kan du modtage gratis tilbud fra personlige trænere som er eksperter på dit område – og frit vælge hvilken træner du ønsker at benytte. Med andre ord så er det en nem og effektiv vej til en træner som ikke bare har kompetencerne til at hjælpe dig – men også lysten til at bruge tid på dig!

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)
Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *