De fedeste modeindkøb til sommerferien

Sommeren er for alvor over os, og det er jo fedt. Jeg er snart færdig med mine eksaminer, og det betyder masser af hygge, grill og kolde øl. Derudover betyder det, at jeg må forkæle mig selv lidt med noget nyt modetøj – og det er altid en god ting. Når man er studerende som jeg, så sker det jo ikke så tit, at der ryger nyt tøj i skabet – men efter en omgang eksamen og stress er det vist velfortjent. Nu er det jo ikke alle, der går op i modetøj som jeg, så i dette blogindlæg kan du finde lidt inspiration til dit næste indkøb. Jeg vil nemlig skrive lidt om hvad jeg synes, er det fedeste sommerindkøb.

Det første jeg synes du skal investere i, er noget modetøj fra Cheff Records. Selvom de fleste kender dem for deres fede rappere, så er deres t-shirts og sweatshirts altså noget for sig. Det er old school streetwear, så hvis du elsker den slags, er det lige noget for dig. Det er måske ikke en sweatshirt fra Cheff Records du skal investere i lige nu, men deres t-shirts er også rigtigt fede.

Det næste jeg vil anbefale dig, er at købe en lækker denim jakke. De har for alvor fået deres renæssance, og du bestemmer selv, hvor retro den skal være. Ydermere passer den jo perfekt til din nye Cheff Records t-shirt, når aftenen bliver lidt køligere. Jeg har investeret i en brugt denim jakke, da jeg synes det tager retro-effekten til top.

Slutteligt så skal du ud og have dig nogle nye shorts – og jeg har ladet mig fortælle, at blomster print er det nye sort. Du kan derfor med fordel lede efter nogle korte shorts, der har farverigt blomsterprint. Og igen, det passer jo perfekt til både Cheff Records og denim jakke.

Det var en kort gennemgang af de tøjstykker, som jeg synes er et must. Jeg har selv fået fat i denim jakken, men jeg mangler stadigvæk min Cheff Records t-shirt og de smarte blomstershorts. Det bliver forhåbentligt inden længe, hvis jeg altså skal gøre mig nogle forhåbninger om at have penge til det.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)
Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *