Netdating er ikke kun for de unge

Kærlighed kan defineres på mange måder. Der er stor forskel på, hvordan man som ung definerer kærlighed, og hvordan man som gammel definerer det. Når man er ung definerer man typisk kærlighed med en hyggelig forelskelse eller hjertesorger efter den første kærlighed. Det er helt normalt, når man ikke er så gammel, da man derfor heller ikke har den store livserfaring.

Når man bliver lidt ældre, bliver kærlighed noget helt andet. Kærligheden til et andet menneske bliver på et dybere plan, og man begynder sågar at forestille sig fremtiden med den person, man forelsker sig i. Som ung er disse spekulationer om fremtiden alt for seriøse, da man blot ønsker at være ung og have det sjovt, hvilket nok også er bedst i den alder. Rigtig mange unge bruger nettet til at chatte med venner, men det bliver også brugt til netdating.

Der findes efterhånden rigtig mange datingsider for unge mennesker, og det er helt normalt i nutidens unge verden at finde sin kæreste via nettet. Da de unge mennesker i forvejen bruger så meget tid på nettet, tænker de fleste derfor også automatisk, at det er de unge, der dater via nettet. Det er dog en forkert opfattelse af det, da det bestemt ikke kun er de unge, der benytter sig af netdating. Det er i stigende grad også noget for de lidt ældre, og det ses også rundt omkring at den ældre generation får smag for dette fænomen.

Det kan faktisk på mange måder være en fordel at date på nettet, hvis man er lidt ældre. Man har fx en helt anden erfaring end hvad unge har, hvilket vil gøre det nemmere at ramme plet første gang, hvad angår at finde en potentiel partner. Man har typisk oplevet flere partnere gennem livet, så derfor har man en mere klar idé om, hvad der fungerer godt for én og omvendt.

Hvis man er ung og dater, så sker det typisk i byen, hvor man er overfladisk og kigger meget efter det ydre, hvilket ofte er det, der bestemmer om man vil være sammen med en person. Når man er ældre, så ved man også godt, at det ydre ikke betyder lige så meget. Så her er det typisk det indre, der tæller mere, hvilket helt sikkert også kan betyde, at man ender sammen med én, man også kan se en fremtid med.

Der findes efterhånden en masse netdatingsider. Og dating via nettet er blevet mere nichepræget med tiden. Det betyder, at det er blevet nemmere for de ældre at date, da de så kan chatte via en netdatingside, der netop er specialiseret og henvendt til den målgruppe. Det er kun positivt, da man så er mere sikker på at finde nogle potentielle partnere, der har samme interesser, alder, ambitioner og vigtigst af alt samme udgangspunkt. Det er nemt og enkelt at lave en profil på diverse datingsider, og det kræver ikke en IT-nørd at lære, selvom man måske skulle tro, at det kun er unge mennesker, der kan finde ud af sådan noget.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)

Skriv et svar

Husk ønskelisten

Med kun en måned til juleaften er det ved at være tid til at få styr på ønskelisten. Så er du ikke allerede i gang med den, eller har du ikke fået helt styr på den, så er det ved at være tid.

Details »

Ægte kvalitetstøj er vejen til god komfort og funktionalitet

Du ønsker uden tvivl at give dine børn de bedste oplevelser på alle fronter, og det gælder naturligvis også for det tøj, de har på i hverdagen. Her forholder det sig således, at hvis deres tøj skal være komfortabelt og funktionelt, så de rigtig kan nyde det, så skal kvaliteten være i top.

Ægte kvalitet fører nemlig altid til en skøn komfort samt en funktionalitet, som er helt perfekt. Du kan derfor med fordel have fokus på kvalitet, når du shopper nyt og smart tøj til dine børn og unge, da det med garanti vil give dem den oplevelse, de fortjener.

Details »

Spil backgammon turnering på ferien

Hvis der er ét spil, som de fleste er vilde med, så må det være backgammon. For det er et spil, som alle generationer kan mødes om og det er forholdsvis let, så det er noget alle kan lære. Der er dog forskellige lag i forståelsen af det, så man kan godt blive bedre og bedre til at spille det selvom en stor del af spillet også er baseret på held frem for hvor god man er. Backgammon kan være et godt spil at spille, når man er på ferien.

Details »

Københavnsk øjenlæge

Jeg flyttede jo til København for et lille års tid siden, og jeg må sige, at det da godt nok er en stor by. Det har mange fordele, og en af dem er udvalget af services – inkl. de sundhedsmæssige af slagsen. Jeg har jo haft en del problemer med mine øjne de senere år, og derfor nyder jeg godt af hovedstadens udbud af sundhedspersonale. Efter lidt søgen fandt jeg, hvad jeg ikke tøver med at kalde de bedste øjenlæger i København: ohd.dk

Enorm ekspertise, mange specialiserede øjenlæger, eminent service og ingen ventetider – det var noget af en forandring i forhold til Herning, som var nærmeste storby, hvor jeg boede før.

Details »

Min Malaga kjole :-)

Jeg har netop købt billige flybilletter til Malaga lige her: https://www.rejsepriser.dk/flybilletter/spanien/malaga/. Malaga er fantastisk om vinteren, og det er faktisk varmt nok til, at du kan tage kjoler med – i alle fald til om dagen. Du kan også bruge kjoler om aftenen blot med et par strømper, hvis du er lidt mere kuldskær. Details »

Find den store kærlighed i dag

Hvis du er træt af at være single, så bør du prøve netdating. På netdating kommer man i kontakt med personer, som søger det samme som en selv. Nogle singler er mere seriøse end andre om, at finde den helt store kærlighed. Derfor skal man være forsigtig, når man skriver med singler på datingsiderne.

Details »

Depression hos kvinder

Depression kan dræne dig for energi og håb og få dig til at føle dig tom, ked af det og håbløs tilpas. Uanset hvor sort det ser ud, er der en hel del ting, du selv kan gøre for at ændre den måde, du tænker på og føler. Du kan ikke blot beslutte at komme ud af depressionen her og nu, men du kan have mere kontrol over det, end du tror. Ved at tage små men vigtige trin kan du få det bedre og få dit drive tilbage og begynde at nyde livet igen.

Er det for svært for dig at tage de første skridt selv, kan det være en god ide at få psykologhjælp eller en krisepsykolog.

Details »

Det er blevet frækt at date online i Danmark

Det er efterhånden blevet mere og mere kendt, at man bruger online dating til frække aftaler. Når man dater online er der nogle bestemte datingsider man skal bruge hvis man leder efter en fast kæreste, og nogle andre datingsider man skal bruge hvis man leder efter en man kan have god sex med. Der er flere og flere hjemmesider der dukker op, hvor man kan dyrke denne frække dating, og lede efter en eller flere sexpartnere. Der var engang hvor dating kun fungerede på en måde. I dag er der mange forskellige måde at date på, og en af dem er at sexdate. Hvis man dater online, så ved man også godt hvad for nogle sider der bliver brugt til de frække intentioner, og hvilke sider der er de mere traditionelle.

Details »

Ticket to Ride udfordrer dine strategiske evner

Husk en holdbar strategi når du spiller Ticket to Ride

Brætspil kommer efterhånden i mange forskellige former. De traditionelle spil bliver mere udvidede med tiden, og nye versioner kommer hele tiden til. De fleste spil har derfor altid noget til fælles, om der så er tale om strategiske spil eller sandsynlighedsspil.

Details »

Netdating er ikke kun for de unge

Kærlighed kan defineres på mange måder. Der er stor forskel på, hvordan man som ung definerer kærlighed, og hvordan man som gammel definerer det. Når man er ung definerer man typisk kærlighed med en hyggelig forelskelse eller hjertesorger efter den første kærlighed. Det er helt normalt, når man ikke er så gammel, da man derfor heller ikke har den store livserfaring.

Details »