Han kan spille guitar

Allerede da Jeppe var nyfødt, opdagede lægerne, at han var født med en fejl i sin hofte, som der på et tidspunkt skulle gøres noget ved, men den bygningsfejl i hoften ville dog ikke forhindre ham i at gå, men han ville ikke som barn være lige så mobil som andre børn.

Vi fik også at vide af lægerne, at man ikke kunne gøre noget ved problemet, før Jeppe var udvokset i en alder på omkring 18 år, så indtil da har han måttet leve med sit heldigvis ret lille handicap. Men da Jeppe så nåede den alder sidste år, måtte han igennem en lang række undersøgelser, og lægerne konkluderede, at han ville få gavn af et operativt indgreb, der skulle rette op på den skæve hofte.

Der var dog bare det problem, at han det første halve års tid efter operationen skulle bruge en kørestol og i det hele taget holde sig så meget i ro som muligt. Han og vi valgte dog at få gennemført operationen, for lægerne stillede os i udsigt, at han ville blive 100 procent funktionsdygtig på langt sigt.

Men hvad får en ung mand på 18 år tiden til at gå med, når man er lænket til en stol i et halvt år? Ja for Jeppes vedkommende blev det musikken, han kastede sig over. Han har i flere år haft en guitar fra Danguitar hængende på væggen i sit værelse, men det har nu hørt til sjældenhederne, at han har forsøgt at spille på den.

Men det ændrede sig radikalt efter operationen. En dag fik han den ide, at han ville øve sig på at spille guitar, og jeg blev sendt i byen for at købe nogle noder til ham. Det gjorde jeg naturligvis gerne, og i musikforretningen købte jeg også en bog med instruktioner i guitarspil.

Det havde Jeppe meget fornøjelse af, men efter en god måneds tid begyndte han alligevel at interessere sig for andre musikinstrumenter, for han ville gerne spille musik, men guitaren var måske ikke det helt rigtige instrument for ham.

Som mange andre unge i den alder er han mest interesseret til rockmusik, og når man sidder og spiller alene, er en spansk guitar nok ikke lige det rigtige instrument til rockmusik. Min mand foreslog ham et keyboard, for på sådan et kan man da spille rigtige melodier i enhver genre, men Jeppe var ikke specielt forhippet på et keyboard, han havde noget helt andet i tankerne.

Det viste sig, at han allerhelst ville spille på trommer, men han var så hensynsfuld ikke at sige noget om det i første omgang, for han var bange for, at vi ville stejle ved tanken om at høre ham larme med et trommesæt. Han kigger på trommesæt her: http://www.danguitar.dk/category/trommesaet-140/

Det gjorde vi nu ikke, men vi indgik den aftale med Jeppe, at han i løbet af dagen, mens vi er på arbejde, kunne larme lige så tosset, han ville, og så kunne han tage mere hensyn til os om aftenen, så vi ikke skulle ende med at få alvorlige høreskader.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)

Skriv et svar

Santorini

Det har været en forfærdelig varm sommer her i Nordeuropa. Vi har haft de varmeste sommerdage i mands minde. Og meteorologerne har lige fortalt, at en ny hedebølge er på vej. Det er nummer 3 hedebølge inden for 6 ugers tid. De spår, at vi får op mod 40 graders varme. Det bliver ulideligt. Klimaforandringerne er det store emne, som alle nyhedsmedier fortæller om. Og forleden så jeg, at der faktisk er køligere i Grækenland, end der er her i København.

Details »

Der kommer flere og flere dating sider

Går man omkring 15 år tilbage, var der nærmest kun én side, du kunne bruge, hvis du skulle date. Det var en side, hvor alle singler mødtes, som ikke kunne finde nogen i det virkelige liv. Det var der mange forskellige grunde til. Nogle havde for travlt, nogle var for generte, og andre kunne bare godt lide at finde folk på denne måde.

Details »

Husk ønskelisten

Med kun en måned til juleaften er det ved at være tid til at få styr på ønskelisten. Så er du ikke allerede i gang med den, eller har du ikke fået helt styr på den, så er det ved at være tid.

Details »

Ægte kvalitetstøj er vejen til god komfort og funktionalitet

Du ønsker uden tvivl at give dine børn de bedste oplevelser på alle fronter, og det gælder naturligvis også for det tøj, de har på i hverdagen. Her forholder det sig således, at hvis deres tøj skal være komfortabelt og funktionelt, så de rigtig kan nyde det, så skal kvaliteten være i top.

Ægte kvalitet fører nemlig altid til en skøn komfort samt en funktionalitet, som er helt perfekt. Du kan derfor med fordel have fokus på kvalitet, når du shopper nyt og smart tøj til dine børn og unge, da det med garanti vil give dem den oplevelse, de fortjener.

Details »

Spil backgammon turnering på ferien

Hvis der er ét spil, som de fleste er vilde med, så må det være backgammon. For det er et spil, som alle generationer kan mødes om og det er forholdsvis let, så det er noget alle kan lære. Der er dog forskellige lag i forståelsen af det, så man kan godt blive bedre og bedre til at spille det selvom en stor del af spillet også er baseret på held frem for hvor god man er. Backgammon kan være et godt spil at spille, når man er på ferien.

Details »

Københavnsk øjenlæge

Jeg flyttede jo til København for et lille års tid siden, og jeg må sige, at det da godt nok er en stor by. Det har mange fordele, og en af dem er udvalget af services – inkl. de sundhedsmæssige af slagsen. Jeg har jo haft en del problemer med mine øjne de senere år, og derfor nyder jeg godt af hovedstadens udbud af sundhedspersonale. Efter lidt søgen fandt jeg, hvad jeg ikke tøver med at kalde de bedste øjenlæger i København: ohd.dk

Enorm ekspertise, mange specialiserede øjenlæger, eminent service og ingen ventetider – det var noget af en forandring i forhold til Herning, som var nærmeste storby, hvor jeg boede før.

Details »

Min Malaga kjole :-)

Jeg har netop købt billige flybilletter til Malaga lige her: https://www.rejsepriser.dk/flybilletter/spanien/malaga/. Malaga er fantastisk om vinteren, og det er faktisk varmt nok til, at du kan tage kjoler med – i alle fald til om dagen. Du kan også bruge kjoler om aftenen blot med et par strømper, hvis du er lidt mere kuldskær. Details »

Find den store kærlighed i dag

Hvis du er træt af at være single, så bør du prøve netdating. På netdating kommer man i kontakt med personer, som søger det samme som en selv. Nogle singler er mere seriøse end andre om, at finde den helt store kærlighed. Derfor skal man være forsigtig, når man skriver med singler på datingsiderne.

Details »

Depression hos kvinder

Depression kan dræne dig for energi og håb og få dig til at føle dig tom, ked af det og håbløs tilpas. Uanset hvor sort det ser ud, er der en hel del ting, du selv kan gøre for at ændre den måde, du tænker på og føler. Du kan ikke blot beslutte at komme ud af depressionen her og nu, men du kan have mere kontrol over det, end du tror. Ved at tage små men vigtige trin kan du få det bedre og få dit drive tilbage og begynde at nyde livet igen.

Er det for svært for dig at tage de første skridt selv, kan det være en god ide at få psykologhjælp eller en krisepsykolog.

Details »

Det er blevet frækt at date online i Danmark

Det er efterhånden blevet mere og mere kendt, at man bruger online dating til frække aftaler. Når man dater online er der nogle bestemte datingsider man skal bruge hvis man leder efter en fast kæreste, og nogle andre datingsider man skal bruge hvis man leder efter en man kan have god sex med. Der er flere og flere hjemmesider der dukker op, hvor man kan dyrke denne frække dating, og lede efter en eller flere sexpartnere. Der var engang hvor dating kun fungerede på en måde. I dag er der mange forskellige måde at date på, og en af dem er at sexdate. Hvis man dater online, så ved man også godt hvad for nogle sider der bliver brugt til de frække intentioner, og hvilke sider der er de mere traditionelle.

Details »