I gang med sundt vægttab

Din vægt er en balancegang, men det er meget enkelt: Hvis du spiser flere kalorier, end du forbrænder, tager du på i vægt. Og hvis du spiser færre kalorier, end du forbrænder, taber du vægt.

Alt for ofte gør vi vægttab meget sværere end det behøver at være med ekstreme kostvaner, der efterlader os sultende. Men der er en bedre måde! Du kan tabe dig uden at have det elendigt. Ved at tage smarte valg hver dag, kan du udvikle nye spisevaner og præferencer.

Der er ikke en løsning, der passer til alle, men følgende retningsliner er et godt sted at starte:

  • Tænk livsstil ændring – ikke kortsigtet diæt. Permanent vægttab er ikke noget som kan opnås ved et “quick-fix” af din kost. Tænk i stedet vægttab som en permanent livsstilsændring – en forpligtelse til dit helbred for livet.
  • Social støtte betyder meget. Opsøge støtte enten i form af familie, venner eller en støttegruppe. Det er vigtigt at få den opmuntring, du behøver.
  • Langsom og sikkert – det er det, der virker. Et for hurtigt vægttabetkan tage kræfter fra dit sind og krop, og du kan føle digtræg og drænet.Når du hurtigt taber en masse vægt, er det mere vand og muskler, du taber, snarere end fedt.
  • Et godt træningsprogram til vægttab er meget vigtigt. Få tilrettelagt et træningsprogram, som passer til din krop og dine mål.
  • Sætmål for a tholde dig motiveret. Når du bliver frustreret og fristet, så tænk på de mange fordele, du vil høste fra at væresundere og slankere.
  • Brug værktøjer, der hjælper dig med at spore dine fremskridt. Hav en kostplan, og vej og mål dig regelmæssigt, så du kan holde styr på hvert enkelt kilo og centimeter, du taber.Ved at holdestyr på dine resultater hjælper det dig med at holde dig motiveret.

Husk, det kan tage lidt tid at eksperimentere dig frem til den rigtige kost til din krop. Snak evt. med en diætist eller kostvejleder, så du er sikker på at have den korrekte kostplan til vægttab. Det er vigtigt, at du føler dig tilfreds, så du kan holde dig motiveret på lang sigt. Hvis en kostplan ikke virker, så prøv en anden. Der er mange måder at tabe sig. Det centrale er at finde, hvad der virker for dig.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)
I gang med sundt vægttab, 6.0 out of 6 based on 1 rating

Skriv et svar

Santorini

Det har været en forfærdelig varm sommer her i Nordeuropa. Vi har haft de varmeste sommerdage i mands minde. Og meteorologerne har lige fortalt, at en ny hedebølge er på vej. Det er nummer 3 hedebølge inden for 6 ugers tid. De spår, at vi får op mod 40 graders varme. Det bliver ulideligt. Klimaforandringerne er det store emne, som alle nyhedsmedier fortæller om. Og forleden så jeg, at der faktisk er køligere i Grækenland, end der er her i København.

Details »I gang med sundt vægttab, 6.0 out of 6 based on 1 rating

Der kommer flere og flere dating sider

Går man omkring 15 år tilbage, var der nærmest kun én side, du kunne bruge, hvis du skulle date. Det var en side, hvor alle singler mødtes, som ikke kunne finde nogen i det virkelige liv. Det var der mange forskellige grunde til. Nogle havde for travlt, nogle var for generte, og andre kunne bare godt lide at finde folk på denne måde.

Details »I gang med sundt vægttab, 6.0 out of 6 based on 1 rating

Husk ønskelisten

Med kun en måned til juleaften er det ved at være tid til at få styr på ønskelisten. Så er du ikke allerede i gang med den, eller har du ikke fået helt styr på den, så er det ved at være tid.

Details »I gang med sundt vægttab, 6.0 out of 6 based on 1 rating

Ægte kvalitetstøj er vejen til god komfort og funktionalitet

Du ønsker uden tvivl at give dine børn de bedste oplevelser på alle fronter, og det gælder naturligvis også for det tøj, de har på i hverdagen. Her forholder det sig således, at hvis deres tøj skal være komfortabelt og funktionelt, så de rigtig kan nyde det, så skal kvaliteten være i top.

Ægte kvalitet fører nemlig altid til en skøn komfort samt en funktionalitet, som er helt perfekt. Du kan derfor med fordel have fokus på kvalitet, når du shopper nyt og smart tøj til dine børn og unge, da det med garanti vil give dem den oplevelse, de fortjener.

Details »I gang med sundt vægttab, 6.0 out of 6 based on 1 rating

Spil backgammon turnering på ferien

Hvis der er ét spil, som de fleste er vilde med, så må det være backgammon. For det er et spil, som alle generationer kan mødes om og det er forholdsvis let, så det er noget alle kan lære. Der er dog forskellige lag i forståelsen af det, så man kan godt blive bedre og bedre til at spille det selvom en stor del af spillet også er baseret på held frem for hvor god man er. Backgammon kan være et godt spil at spille, når man er på ferien.

Details »I gang med sundt vægttab, 6.0 out of 6 based on 1 rating

Københavnsk øjenlæge

Jeg flyttede jo til København for et lille års tid siden, og jeg må sige, at det da godt nok er en stor by. Det har mange fordele, og en af dem er udvalget af services – inkl. de sundhedsmæssige af slagsen. Jeg har jo haft en del problemer med mine øjne de senere år, og derfor nyder jeg godt af hovedstadens udbud af sundhedspersonale. Efter lidt søgen fandt jeg, hvad jeg ikke tøver med at kalde de bedste øjenlæger i København: ohd.dk

Enorm ekspertise, mange specialiserede øjenlæger, eminent service og ingen ventetider – det var noget af en forandring i forhold til Herning, som var nærmeste storby, hvor jeg boede før.

Details »I gang med sundt vægttab, 6.0 out of 6 based on 1 rating

Min Malaga kjole :-)

Jeg har netop købt billige flybilletter til Malaga lige her: https://www.rejsepriser.dk/flybilletter/spanien/malaga/. Malaga er fantastisk om vinteren, og det er faktisk varmt nok til, at du kan tage kjoler med – i alle fald til om dagen. Du kan også bruge kjoler om aftenen blot med et par strømper, hvis du er lidt mere kuldskær. Details »I gang med sundt vægttab, 6.0 out of 6 based on 1 rating

Find den store kærlighed i dag

Hvis du er træt af at være single, så bør du prøve netdating. På netdating kommer man i kontakt med personer, som søger det samme som en selv. Nogle singler er mere seriøse end andre om, at finde den helt store kærlighed. Derfor skal man være forsigtig, når man skriver med singler på datingsiderne.

Details »I gang med sundt vægttab, 6.0 out of 6 based on 1 rating

Depression hos kvinder

Depression kan dræne dig for energi og håb og få dig til at føle dig tom, ked af det og håbløs tilpas. Uanset hvor sort det ser ud, er der en hel del ting, du selv kan gøre for at ændre den måde, du tænker på og føler. Du kan ikke blot beslutte at komme ud af depressionen her og nu, men du kan have mere kontrol over det, end du tror. Ved at tage små men vigtige trin kan du få det bedre og få dit drive tilbage og begynde at nyde livet igen.

Er det for svært for dig at tage de første skridt selv, kan det være en god ide at få psykologhjælp eller en krisepsykolog.

Details »I gang med sundt vægttab, 6.0 out of 6 based on 1 rating

Det er blevet frækt at date online i Danmark

Det er efterhånden blevet mere og mere kendt, at man bruger online dating til frække aftaler. Når man dater online er der nogle bestemte datingsider man skal bruge hvis man leder efter en fast kæreste, og nogle andre datingsider man skal bruge hvis man leder efter en man kan have god sex med. Der er flere og flere hjemmesider der dukker op, hvor man kan dyrke denne frække dating, og lede efter en eller flere sexpartnere. Der var engang hvor dating kun fungerede på en måde. I dag er der mange forskellige måde at date på, og en af dem er at sexdate. Hvis man dater online, så ved man også godt hvad for nogle sider der bliver brugt til de frække intentioner, og hvilke sider der er de mere traditionelle.

Details »I gang med sundt vægttab, 6.0 out of 6 based on 1 rating