De mest populære trends i fitnessbranchen

På samme vis som i alle andre brancher så vil der altid være trends i fitnessbranchen som dikterer hvad der er populært. I denne korte artikel kan du se nogle af de mest populære – og holdbare – trends i fitnessbranchen lige nu.

I denne artikel bliver du ikke bare klogere på hvilke trends der ses i fitnessbranchen nu, men også hvorfor de er så populære. Du behøver naturligvis ikke følge disse trends, hvis ikke de passer til dig, men brug dem gerne som inspiration til din egen træning.

Større muskler – også hos kvinder

Store muskler har altid været populære – men primært blandt mænd. Det er et relativt nyt fænomen, at kvinder også træner for at blive muskuløse, eller hvert fald mere muskuløse end før.

Tidligere har det været sådan, at kvinder udelukkende skulle være tynde og spinkle, men det noget som er ved at ændre sig. Heldigvis. I min optik er det langt pænere for en kvinde at være muskuløs end tynd og spinkel – og så er det uden tvivl også sundere for kroppen.

Det er naturligvis ikke sådan, at kvinder træner for at ligne en stor bodybuilder, men derimod ønsker de en pæn og veltrænet krop. Det udstråler nemlig styrke og sundhed og så giver det ikke mindst en pæn og stram krop.

Hvis du vil lære hvordan kvinder skal træne for at opnå større muskler samt en pænere krop, så kan du med fordel læse denne artikel.

Funktionel træning

Funktionel træning er en anelse svært at definere, da det på mange måder er et lidt løst begreb.

I de fleste tilfælde vil funktionel træning dække over alternative træningsmetoder som eksempelvis CrossFit, Training For Warriors og lignende. Det vil altså sige træning som ikke ligner traditionel styrketræning og konditionstræning, men som i stedet gør brug af anderledes bevægelser som involverer hele kroppen.

Funktionel træning er populært fordi det er sjovt og effektivt – og så er der et stort socialt aspekt i det. Det er nemlig ofte noget der dyrkes på hold eller i større grupper. Det er dermed lettere for mange at bevare motivationen til denne type træning – fordi det både er sammen med andre men også sjovt og varierende fra gang til gang.

Personlig træning

En trend som kun lader til at vokse er personlig træning. Træning har tidligere været noget som folk har stået for selv – hvilket selvsagt ikke er den mest effektive vej til gode resultater.

Folk har nu i større grad åbnet øjnene op for vigtigheden af god vejledning – og accepteret at de måske ikke kan være ekspert på alt selv.

En personlig træner er en person som har stor forstand på træning (typisk på et bestemt område indenfor træning), og som bruger denne viden til at hjælpe andre med at nå deres mål.

Personlig træning er effektivt, sjovt og en god måde er lære meget omkring træning og ikke mindst sig selv på.

Der findes efterhånden rigtig mange personlige trænere, hver med deres specialområde, hvorfor det kan være svært at finde den helt rigtige træner, da det er umådeligt svært at lede efter ham eller hende. Hvis du ønsker at få hjælp af en personlig træner, så kan du med fordel finde en personlig træner her.

På denne side kan du modtage gratis tilbud fra personlige trænere som er eksperter på dit område – og frit vælge hvilken træner du ønsker at benytte. Med andre ord så er det en nem og effektiv vej til en træner som ikke bare har kompetencerne til at hjælpe dig – men også lysten til at bruge tid på dig!

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)

Skriv et svar

Klar til kamp! Så skal havespillene frem

Når sommeren nærmer sig, og det gode vejr begynder at titte frem, så kan vi ikke vente med at komme udenfor. Dette gælder især i norden, hvor sommeren ofte er kort og med få varme dage. Derfor er det bare med at komme ud og få nydt det gode vejr, når det endeligt byder sig frem. Og lige netop det, kan man gøre på mange måder.

Details »

Santorini

Det har været en forfærdelig varm sommer her i Nordeuropa. Vi har haft de varmeste sommerdage i mands minde. Og meteorologerne har lige fortalt, at en ny hedebølge er på vej. Det er nummer 3 hedebølge inden for 6 ugers tid. De spår, at vi får op mod 40 graders varme. Det bliver ulideligt. Klimaforandringerne er det store emne, som alle nyhedsmedier fortæller om. Og forleden så jeg, at der faktisk er køligere i Grækenland, end der er her i København.

Details »

Der kommer flere og flere dating sider

Går man omkring 15 år tilbage, var der nærmest kun én side, du kunne bruge, hvis du skulle date. Det var en side, hvor alle singler mødtes, som ikke kunne finde nogen i det virkelige liv. Det var der mange forskellige grunde til. Nogle havde for travlt, nogle var for generte, og andre kunne bare godt lide at finde folk på denne måde.

Details »

Husk ønskelisten

Med kun en måned til juleaften er det ved at være tid til at få styr på ønskelisten. Så er du ikke allerede i gang med den, eller har du ikke fået helt styr på den, så er det ved at være tid.

Details »

Ægte kvalitetstøj er vejen til god komfort og funktionalitet

Du ønsker uden tvivl at give dine børn de bedste oplevelser på alle fronter, og det gælder naturligvis også for det tøj, de har på i hverdagen. Her forholder det sig således, at hvis deres tøj skal være komfortabelt og funktionelt, så de rigtig kan nyde det, så skal kvaliteten være i top.

Ægte kvalitet fører nemlig altid til en skøn komfort samt en funktionalitet, som er helt perfekt. Du kan derfor med fordel have fokus på kvalitet, når du shopper nyt og smart tøj til dine børn og unge, da det med garanti vil give dem den oplevelse, de fortjener.

Details »

Spil backgammon turnering på ferien

Hvis der er ét spil, som de fleste er vilde med, så må det være backgammon. For det er et spil, som alle generationer kan mødes om og det er forholdsvis let, så det er noget alle kan lære. Der er dog forskellige lag i forståelsen af det, så man kan godt blive bedre og bedre til at spille det selvom en stor del af spillet også er baseret på held frem for hvor god man er. Backgammon kan være et godt spil at spille, når man er på ferien.

Details »

Københavnsk øjenlæge

Jeg flyttede jo til København for et lille års tid siden, og jeg må sige, at det da godt nok er en stor by. Det har mange fordele, og en af dem er udvalget af services – inkl. de sundhedsmæssige af slagsen. Jeg har jo haft en del problemer med mine øjne de senere år, og derfor nyder jeg godt af hovedstadens udbud af sundhedspersonale. Efter lidt søgen fandt jeg, hvad jeg ikke tøver med at kalde de bedste øjenlæger i København: ohd.dk

Enorm ekspertise, mange specialiserede øjenlæger, eminent service og ingen ventetider – det var noget af en forandring i forhold til Herning, som var nærmeste storby, hvor jeg boede før.

Details »

Min Malaga kjole :-)

Jeg har netop købt billige flybilletter til Malaga lige her: https://www.rejsepriser.dk/flybilletter/spanien/malaga/. Malaga er fantastisk om vinteren, og det er faktisk varmt nok til, at du kan tage kjoler med – i alle fald til om dagen. Du kan også bruge kjoler om aftenen blot med et par strømper, hvis du er lidt mere kuldskær. Details »

Find den store kærlighed i dag

Hvis du er træt af at være single, så bør du prøve netdating. På netdating kommer man i kontakt med personer, som søger det samme som en selv. Nogle singler er mere seriøse end andre om, at finde den helt store kærlighed. Derfor skal man være forsigtig, når man skriver med singler på datingsiderne.

Details »

Depression hos kvinder

Depression kan dræne dig for energi og håb og få dig til at føle dig tom, ked af det og håbløs tilpas. Uanset hvor sort det ser ud, er der en hel del ting, du selv kan gøre for at ændre den måde, du tænker på og føler. Du kan ikke blot beslutte at komme ud af depressionen her og nu, men du kan have mere kontrol over det, end du tror. Ved at tage små men vigtige trin kan du få det bedre og få dit drive tilbage og begynde at nyde livet igen.

Er det for svært for dig at tage de første skridt selv, kan det være en god ide at få psykologhjælp eller en krisepsykolog.

Details »